Szól a rádió, de ki kell nyomtatni a dalszövegeket is valamivel

Reggelente, amikor beülök az autómba, mindig örömmel hallgatom az új számokat. Nem mindegyik tetszik, de mindig tudom értékelni a fiatalság megújító erejét. Lehet, hogy másfajta zenék mennek, mint az én időmben, de ez nem baj. Inkább próbálok inspirálódni, hátha én is el tudok lesni tőlük új trükköket. Igen, én is zenélek. A rádiózás és a gitározás a két nagy szenvedélyem.

A barátommal gyerekkorunkban volt egy saját rádiócsatornánk. Itt minden este felmondtunk pár ijesztő történetet. Most is sokat szoktam ilyen történeteket írni, de az előző héten elromlott a nyomtatóm. Emiatt bekövetkezett nálam egy komoly kreatív stop.

Utánanéztem interneten, hogy mi lehet a baj. Kiderült, hogy csak kifogyott a tintapatronom. Nagy megkönnyebbülés volt ez a hír. De rögtön jött a kérdés: honnan fogok én olyat rendelni? A HP tintapatron keresésemre kiadott egy nyomtatóalkatresz.hu nevű oldalt.

Rövid hezitálás után rákattintottam. Az győzött meg, hogy a keresési eredmények között az elsők között volt. Biztosan sokan látogatják. Meg is néztem a cég általános értékelését. Mindenki pozitívan nyilatkozott róla, nekem pedig csak ennyi kellett.

Az oldal kialakítása könnyedén átlátható volt, hamar megtaláltam azt, amit én kerestem. Rengeteg fajta HP tintapatron volt felrakva. Örültem a széles választéknak, de főleg amiatt voltam boldog, hogy ezt az otthonom kényelméből tudtam végiglesni. Be kell valljam, nem vagyok az a boltba járós típus. Főleg olyan helyeken érzem magam kellemetlenül, ahol nem értek a termékekhez. Mint már rájöhettetek, nem vagyok egy nagy nyomtatószakértő.

A Nyomtatóalkatrész oldalán azonban mindent át tudtam nézni. Végre egy kis betekintést kaptam a nyomtatók világába. A fő kérdéseim – minthogy milyen patron való az én nyomtatómba, vagy mennyibe kerül egy olyan, ami igazán minőségi – mind meg lettek válaszolva.

Nagyon szoktam attól is félni, hogy megrendelek valamit, de nem lesz jó a készülékembe. Miután megtaláltam a márkajelzést a nyomtatómon, nyugodtan ki tudtam keresni a Nyomtatóalkatrész tintapatron szekciójából. Az ár szépen ki volt írva mindegyik mellé. Nem volt olyan bajom, mint amikor a boltban elcsúsznak a kiírások, aztán megveszek valamit drágán, mert azt hiszem, hogy sokkal olcsóbb.

Szeretem, hogyha valamit könnyen át lehet látni. Ahogy a kereséssel nem volt problémám, úgy a megrendelés is pont ugyanolyan egyszerű volt. Szépen gördültek le a tőlem kért adatok. Egyik sem volt félreérthető, tudtam miket kell a megfelelő sorokba írnom. Kiválasztottam a szállítási és a fizetési módot; ezzel pedig kész is volt minden.

Nem volt sorbaállás, nem volt értetlenkedés a kasszánál. Annyi ideig bámészkodtam, ameddig csak akartam. Illetve attól sem kellett félnem, hogy be fog zárni a bolt. Ezt nevezem kiszolgálásnak! Néha azt kívánom, hogy a bolti élményeim is olyan egyszerűek lennének mint a Nyomtatóalkatrész honlapjának felülete.

Pár napon belül meg is érkezett, a nyomtatóm pedig újra működött. Ismét ki lehetett nyomtatni a rádiójátékainkat és a dalszövegeimet. A kreativitásom újraindult és mindez egy HP tintapatron segítségének volt köszönhető. Meg persze a Nyomtatóalkatrész oldal pontos és kiváló szolgáltatásának.

Azóta nagyon mosolygok, ha azt hallom, hogy egy barátomnak problémája van a nyomtatójával. Csak leírom egy papírra a Nyomtatóalkatrész honlapjának linkjét és elmesélem nekik az élményeimet. Azt tudom mondani, hogy ők se csalódtak. Remélem, hogy meg tudtalak titeket is győzni!