Miért jó rádiót hallgatni?

Vezetés közben szinte mindig a rádiót hallgatom. Ez így van első perctől kezdve, amikor leraktam a jogsit. Sőt, az első utam az volt, hogy vettem egy új rádiót az akkori kocsimba. Bárhova is megyek, mindig szól a rádió. Tudom sok embert idegesít, de én imádom. Szeretem reggelente a beszélgetős műsorokat, a zenés műsorokat és egyáltalán nem zavarnak a reklámok.

A múltkor például pont jól jött az egyik rádió műsor, amiben a téli gumi cseréjéről volt szó, de én már csak arra a részre eszméltem föl, amikor a téli gumi árak volt a téma.

Mivel éppen aktuális volt a csere nálam is, így otthon körbenéztem az interneten, hogy mit találok. Beírtam a keresőbe, hogy téli gumi árak, majd az egyik találat a gumidiszkont.hu oldal volt. Rákattintottam, végig pásztáztam az oldalt és nagyon tetszett, amit ott találtam.

Találtam egy nagyon jó ajánlatot. Mivel én ragaszkodom a Michelin gumikhoz, ezért egyből erre szűrtem rá. A 305/30R20 típusú abroncs, majdnem 100 ezer Ft-os megtakarítással csak 165.390 Ft-ba került. Szerintem ez egy nagyon jó akciós ár, így meg is rendeltem, nem haboztam sokáig.

Ennél a cégnél van lehetőség személyes átvételre vagy házhozszállításra is. Ha az utóbbit választjuk, akkor darabonként 1490 Ft-ot kell még fizetni pluszban. Szerintem ez nem olyan magas ár, így ezt az opciót választottam. Pár napon belül megkaptam a megrendelt árut és nagyon elégedett voltam.