Rádiózás közbeni arcápolási rutin

Gyerekkoromban imádtam rádiót hallgatni – már akkor is megkapott az eszképizmus szele, csak akkor még nem tudtam nevesíteni, és ilyenkor már landolt is a fülhallgató a fejemen. Ma már fele-fele arányban hallgatok rádiót és különböző témájú podcasteket, mikor mihez van kedvem. Sokan mondják, hogy a podcast tulajdonképpen a modern rádió. Szeretem, hogy ilyenkor megszűnik körülöttem kicsit a világ, semmilyen más zaj nem ér el hozzám. Nagyon chill állapotba tudok ilyenkor kerülni, főleg, ha közben csinálom végig az arcápolási rutinomat, legyen reggel vagy este.

A legújabb szerzeményem a Florence bio arcápolási termékek, amelyek amellett, hogy kizárólag bio összetevőkből állnak, amelyet rangos minősítés is igazol, teljesen vegánok is, azaz állati eredetű összetevőktől garantáltan mentesek. Ezek az arcápolási termékek nekem sokat segítettek abban, hogy tiszta és ápolt legyen a bőröm, az apróbb ráncaim eltüntetésében sokat segített a Florence szérum és a hialuronsavat és retinolt tartalmazó hidratáló krémük. Így én már letettem a voksomat a Florence arcápolási termékek mellett – nekem abszolút beváltak, azóta sokan megdicsérték a bőrömet! Alapozót így szinte alig kell használnom, ami nagy felüdülés a bőrömnek – sokkal jobban örül annak, hogy C-vitaminos szérummal kényeztetem!

Ha felkeltette az érdeklődésed a szérum, a fentebb linkelt webshopról te magad is megrendelheted a termékeket – szerintem érdemes velük tenni egy próbát. Szerintem nem tehetsz ennél jobbat a bőröddel, hogy természetes alapanyagokkal táplálod, következetesen betartod a rutint – hiszen a szérum csak tiszta bőrön tudja kifejteni a hatását. A világszerte nagy népszerűségnek örvendő márka végre hazánkban is elérhető, így itt az ideje, hogy te is felfedezd az arcápolás új dimenzióit!