A biztonság rendelhető!

Ki ne élvezné az andalító zenét hallgatni a rádióban, miközben a kellemes napsütésben autókázik? Megtalálni a kedvenc csatornád, és a hírek információi mellett feltöltődni a dallamokkal. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ilyenkor a dalok is új értelmet nyernek. Valahogy felveszik a táj változatosságát, és többletjelentést kaphat minden. A lírai dal még meghatóbb, a vidám számot még jobban fel kell hangosítani.

Emlékszem, kezdő sofőrként még nem is nagyon mertem bekapcsolni a rádiót az autómban, olyannyira zavart a koncentrálásban. Mígnem aztán persze ahogy telt-múlt az idő, én is könnyedebben kezdtem el vezetni. Már nem feszélyezett annyira a közlekedés felelőssége, mint korábban. Már egyre jobban kezdtem élvezni, hogy jómagam irányítom az autóm. (Talán ezt az érzést, aki már nagyon régóta vezet, el is felejtette…) 

És persze nem pusztán a rádióhallgatással voltam így. Sosem felejtem el, mennyire aggódtam, hogy mindent időben beszerezzek, amit kötelezően kell tárolni az autóban. Fontos volt, hogy gyorsan a rendelkezésemre állhasson, hiszen alig vártam, hogy én és az autón útra kelhessünk. 

Szóval alaposan körbejártam a témát, hova, kihez érdemes ez ügyben fordulni, és több barátom is ellátott tanácsokkal. Így például az egyikük felhívta a figyelmem a lumaxpro.hu weboldalára. Nem is gondolnátok, hányféle termék közül válogathattok! Bevallom, nem kis időt töltöttem az oldalon. Az egyszerű és praktikus autós elsősegélydobozoktól kezdve az üzemi kiszereléseken át, az utántöltős megoldásokon keresztül a falra akasztható dobozokig, egyszóval mindenre rábukkanhatsz ezen az oldalon, ami a témába vág! 

Tetszett, hogy könnyen eligazodtam az oldalukon, és jól követhető menüstruktúrában dolgoznak. Korábban nem is gondoltam volna, hogy ennyi védőeszköz és kiegészítő létezik, de a lumaxpro.hu oldalnak köszönhetően mindent megtalálok egy helyen. Sőt jeleztem az egyik vendéglátós ismerősömnek is, hogy itt mennyi jó munkavédelmi holmit talál, külön felszolgáló cipőt is akár, így neki is hasznos lehet. 

Azért is kiváló ez az oldal szerintem, mert itt a nagyobb cégek és munkáltatók éppúgy megtalálják a számításaikat, mint az egyéni megrendelők. Sőt, rendszeres akciókkal gondoskodnak a kedvező árú vásárlásokról is, ami rendkívül szimpatikussá teszi őket. Valljuk be, az ár-érték arányának megfelelően nem egy szezonra vásárol az ember például munkavédelmi bakancsot. Vannak kifejezetten olyan szektorok, ahol nagyon is fontos a megfelelő elővigyázatosság és a védelmi munkaruházat (gondoljunk akár az egészségügyre). 

Sajnos a mindennapjaink része már, hogy a korona vírus megelőzéséért minél többet megtegyünk, ezen az oldalon még külön covid-19 menüben is összegyűjtötték a fogyasztók számára a lehetséges védőfelszereléseket. Számos maszk, fertőtlenítő, kesztyű és egyéb védőeszközök között válogathatunk. Így ebből a szempontból is hasznos volt ellátogatnom az oldalukra. 

A rendelés is egyszerű és könnyen érthető. Egyaránt lehetővé teszik a banki átutalást és az utánvétes megrendelést is, így még könnyebb és gyorsabb beszerezni tőlük a szükséges eszközöket.

De kanyarodjunk vissza a biztonságos vezetéshez! 

S ha már az autós eszközök beszerzéséről beszélgetünk, hazánkban a zéró toleranciát is komolyan veszik. Mindenkinek el kell(ene) döntenie, iszik vagy vezet. Ugyanakkor sajnos többen beleesnek abba a hibába, hogy azt mondják “egy sör nem sör”, és bátran beülnek a volán mögé. Nos előszeretettel ajánlom a könnyelmű felfogású sofőröknek a saját használatú alkoholszonda beszerzését, amivel vezetés előtt könnyen kideríthetik, kiürült-e szervezetükből teljes mértékben az alkohol. Meglepve és örömmel tapasztaltam, hogy az említett lumaxpro.hu oldalon még ezt is be lehet szerezni, szóval bátran javaslom ennek használatát. Sőt tovább megyek, akár remek ajándékötlet is lehet!