Ha a húgomnak éppen vízszerelőre van szüksége

A húgom rádiózik. Vagy jobban mondva rádiós lett. Még anno gyerekkorunkban kezdtük el az iskolában és akkoriban ugyebár amatőr rádiósok voltunk. Nagyon élveztük, sőt még otthon is gyakran ezt játszottuk és mondanom sem kell, hogy gyakran a szüleink agyára mentünk vele, de mi nagyon jól szórakoztunk.

Aztán később ez komolyra fordult, hiszen a húgom ténlyeg komolyan gondolta, hogy ő ezzel akar majd foglalkozni, ha felnő és tényleg ezzel foglalkozik most felnőtt korában. Személy szerint nagyon büszke vagyok rá és legfőképpen arra, amit elért az elmúlt évtizedek alatt, mert tényleg nagyon jó a szakmájában és persze nagyon élvezi is, amit csinál.

Egyébként mi mindent megbeszélünk egymással, nagyon jó a kapcsolatom a húgommal szerencsére. Van, hogy naponta többször is beszélünk. A múltkor is így volt, amikor szinte pánikolva hívott föl, hogy most nem nagyon tud csevegni, mert amire azonnal szüksége van az az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében, Elmondta, hogy csőtörés van náluk a rádióban és segítsek neki. Mire én azon nyomban ajánlottam a vizszereles.net céget, akikkel már számtalanszor csináltattam valamilyen problémát a lakásban és mindig nagyon meg voltam velük elégedve.

Ez a cég amúgy is tökéletes választás a húgoméknak, mert csak Budapesten és a főváros környékén szolgáltatnak, vagyis alapvetően Pest megye egész területén. Hogy ez miért van így? Erre nagyon egyszerű a válasz. Azért, mert csak így tudják biztosítani azt, hogy akár 1 órán belül vagy még kevesebb idő alatt is ki tudnak érni a címre a problémához. Gondoljunk bele, ha az ország egész területén szolgáltatnának, akkor valószínűleg nem tudnának kiérni egy órán belül.

A vizszereles.net már 30 éve van a szakmában, így a szaktudásuk elvitathatatlan és a szakember gárda is olyan, hogy csak tapasztalt és sokat látott szerelőkkel dolgoznak, vagyis semmit sem bíznak a véletlenre. Szinte bármiben számíthatunk rájuk, mert otthon vannak olyan problémák orvoslásában, mint a csőtörés, a duguláselhárítás, víz- és fűtésszerelés, vagyis szinten mindenben.

Ha szeretnénk velük felvenni a kapcsolatot, akkor azt kétféleképpen tehetjük meg. Vagy közvetlenül felhívjuk a honlapon található telefonszámot vagy, ha éppen nem tudják felvenni, akkor kérünk egy visszahívást tőlük. A visszahíváshoz meg kell adnunk a nevünket, a telefonszámunkat, az email címünket és röviden érdemes leírni azt is, hogy mivel kapcsolatban kérjük a visszahívást vagyis mi maga a probléma.

Szerencsére nagyon precíz munkát végeznek, amire garanciát is vállalnak. Ez azt jeletni a gyakorlatban, hogy bármilyen probléma esetén kijönnek újra kijavítani a meghibásodást. Persze ez nem szokott túl sűrűn előfordulni, mert a valódi garancia az a szaktudásuk, amit az elmúlt évtizedek alatt szereztek. Sőt, még számlát is adnak, amiért nem kell külön könyörögni, mert ez náluk csak természetes, ez a munka velejárója.

Most már a húgom is nagyon jól tudja, hogy mit kell csinálni, pontosabb kit kell hívni akkor, amikor SOS vízszerelés kell Budapesten és Pest megyében.