A rádióban hallottam

Amikor otthon vagyok és éppen tevékenykedek a lakásban, mint például a takarítás során, akkor általában mindig megy a háttérben valami zene vagy duruzsolás. Ez általában a TV volt az utóbbi időben, de aztán rájöttem, hogy amikor meghallok valami számomra érdekeset, akkor azon kapom magam, hogy már a tv előtt ülök és nem azzal foglalkozok, amivel kellene.

Persze nem eget rengető probléma, de azért, amikor kellene haladni néhány dologgal, akkor ez inkább hátráltat és nem pedig segít.

Ezért is szoktam át a rádióra, mert azt csak hallgatni lehet, nem tudok leülni nézni. Az utóbbi időben már ez megy a háttérben, általában ezt hallgatom mindig.

A múltkor például éppen a reklámokat hallgattam, amikor egy masszázspisztoly hirdetésre lettem figyelmes. Gondoltam nekem sem ártana egy ilyen pisztoly, kipróbálnám, úgyhogy meg is néztem az expresszbolt.com oldalt, ahonnan nagyon sokszor rendelek. Meglepetésemre pont volt az oldalukon masszázspisztoly. Méghozzá LCD kijelzővel!

Már korábban is hallottam a masszázspisztoly jótékony hatásáról, de talán most ez a hirdetés az, ami akár lehet egy jel is, hogy most kell vennem egyet.

Ez a típusú masszázspisztoly 4 fejjel és 6 erősségi fokozattal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy mindenki magának ki tudja választani azt, hogy milyen erősségű és intenzitású masszázst szeretne. Aki erősebbet, az nyilván az erősebb fokozatot választja, aki pedi gyengébbet szeretne, az nyilván egy egyszerűbb fokozattal kezdi.

A masszázspisztolyban az a nagyon jó, hogy bárhova magaddal tudod vinni. Kicsi, bárhol elfér és ha éppen egy nyaraláson vagy üzleti úton van rá szükségem, akkor magammal tudom vinni. Akkumlátorral működik, tartozik hozzá egy töltőkábel és ahogy már korábban említettem, LCD kijelzővel látták még el. 12.990 Ft-ba kerül, ami összehasonlítva más oldalakkal, nem is olyan drága.

Ha már a masszázsnál tartunk, akkor gondoltam megnézem a többi terméket is ebben a kategóriában. Nagyon megtetszett a Shiatsu nyak- és hátmasszírozó párna csupán 5490 Ft-ért.

Ez a párna 4 masszázsfejet tartalmaz, melyek 2 irányú mozgással masszíroznak. Ez teljesen olyan érzést nyújt, mint az ujjnyomásos shiatsu masszázs. Gyakorlatilag ez egy termoterápiás masszírozó párna, mely segít a relaxációban. A testet maximálisan megnyugtatja és ellazítja. Gyakorlatilag mindenféle fájdalomra jó, legyen az derék- vagy hátfájás, vagy akár izomgörcsök. Nagyon praktikus, mert tartozik hozzá kétféle kábel, egy szivargyújtóra csaklakoztatható és egy normál hálózati kábel. Mivel ez is kis helyet foglal, így ezt is bárhova magunkkal tudjuk vinni, nem okoz gondot.

Őszintén megmondom, hogy mind a kettő nagyon megtetszett, így mind a kettőt megrendeltem az expresszbolt.com oldalon. Különösen szimpatikus, hogy 14 napos termék visszaküldési garanciát vállalnak tehát, ha nem vagyunk vele elégedettek, akkor nincs semmi probléma, csak vissza kell küldenünk.

Ezután már csak a gyors házhozszállítást vártam.