A hírolvasó kolléganő olasz bőrtáskája

Körülbelül 5 éve dolgozom egy kis helyi érdekeltségű rádiónál, és annak ellenére, hogy a csatlakozásomkor nem teljesen így képzeltem el a dolgokat, azért panaszra nincs okom. Hírszerkesztő vagyok, minden órában én állítom össze a legfrissebb hírblokkot, így meglehetősen sokat bújom a netet infók után. Most viszont nem a munkámról szeretnék beszélni, hanem arról, hogy hogyan sikerült a barátnőmnek egy olyan ajándékot rendelnem, ami tényleg levette a lábáról. Minden azzal kezdődött, hogy az egyik hírolvasó kolléganő egy reggel megérkezése után máris a vadonatúj olasz táskájával kezdett dicsekedni a többi kolleginának, és az én fülemet is megütötte a beszélgetés. Ennek kapcsán ismerkedtem meg a cipomarket.hu/olasz-taska/noi/taska oldallal is, ahonnan végül is megrendeltem a páromnak a jelenlegi kedvenc oldaltáskáját.

Szóval a monitorom mögül felnézve egyszer csak azt látom, hogy a hölgy munkatársaim nagyon nézegetik az emlegetett táskát. Be kell valljam, még így, férfi szemmel is egyből látható volt, hogy valóban egy igényes, minőségi darabról van szó. Igazából elsőre csak legyintettem magamban, aztán pár perc elteltével átsuhant a fejemen az összefüggés: a kedvesemnek közeledik a születésnapja, és én még semmit sem vettem neki! Nosza, egy nindzsaugrással én is ott termettem a többiek mellett, és alaposan kikérdeztem a hírolvasónkat, hogy honnan és mennyiért vette magának a táskát, már ha szabad ilyesmit firtatni. Persze nem vette zokon a kérdést, és rögtön meg is mutatta nekem a cipomarket.hu/olasz-taska/noi/taska oldal a gépén, hogy én is a saját szememmel láthassam. Gyorsan lefirkantottam magamnak egy jegyzetlapra a címet, és megköszönve a segítséget visszaültem a helyemre. Ott persze én is egyből nekiálltam tanulmányozni az említett webhelyet, és be kell valljam, igen hamar meg lettem győzve.

A cipomarket.hu alapvetően lábbelikkel foglalkozik, bár azokon belül igen igényes darabokkal, megfizethető áron. Ilyesmit ma már nemigen találni. Ha az ember nem akar túl sokat lábbelire költeni, akkor készüljön fel a gyors elhasználódásra. Azonban a Cipőmarket csupa ismert márkát forgalmaz, teljesen baráti áron! Szóval a táskára visszatérve: túl a lábbeliken az oldalon igen szép választék van divatos, igen csinos olasz női táskákból is, de nem ám a puccos, semmire sem jó fajtából! Ezek bizony mind használatra lettek tervezve, és az egyik különösen szemet szúrt. A barátnőm többször is említette már, hogy régi vágya egy bőr oldaltáska, amibe minden olyan holmija elfér, amit csak magával szeretne vinni. Egy olyan, amibe a tárcáján, a kocsikulcsán és pár apróságon kívül mást is be tud rakni anélkül, hogy repedni kezdenének a varrásai. Nos, a cipomarket.hu/olasz-taska/noi/taska oldalon meg is láttam, amelyik tökéletes lenne számára.

Az említett válltáska finom, puha hasított bőrből készült, és akár egy A4-es irattartó mappa is elférne benne. Több rekeszre van osztva, és a vállszíja is állítható hosszúságú. Ráadásul a visszafogott őzbarna színe szinte bármihez passzol. Ráadásul az ára is teljesen korrekt, máshol hasonló minőségű táskát ennél csak sokkal drágábban találni. Így hát nem is húztam tovább a drága időt, és két hírblokk szerkesztése között meg is rendeltem. Ide kértem a munkahelyemre, mert ha otthonra hozatom, abból akár még kellemetlenség is keletkezhet… Szerencsére a kiszállítás sebességében és minőségében sem kellett csalódnom. A megrendelés leadásától számítva pár napon belül már hívott is a futár, hogy jöjjek le a csomagért. Így már csak várnom kellett a nagy dátumig, hogy végre átadhassam a nagy ajándékot. Mondanom se kell, a kedvesem le volt nyűgözve, azt mondta, hogy ennél jobbat még ő maga se tudott volna választani. Természetesen a cipomarket.hu/olasz-taska/noi/taska oldalt alaposan megjegyeztem magamnak, mert most már tudom, hogy ha valami gyönyörű táskával vagy cipővel szeretném meglepni a jövőben, akkor a Cipőmarketre bármikor számíthatok.