Így készül az álom frizura

Egy nagy álmom valósult meg a napokban, ugyanis meghívtak egy rádió műsorba vendégként. Hatalmas lelkesedéssel töltött el, hogy végre élőben is láthatom a keverőpultot és személyesen találkozhatok a kedvenc műsor-vezetőimmel. Ugyanakkor kicsit izgultam is, mert a mai világban ez nem úgy működik, mint húsz évvel ezelőtt, hogy a hallgatók megelégszenek a beszélgetők hangjával. Nem, ma már sajnos a legtöbb esetben képet is rögzítenek az adott rádió közösségi média oldalán.

Az idegességem oka pedig az volt, hogy napok óta borzasztóan áll a frizurám, mióta elromlott a hajszárítóm. Ez pedig nem megengedhető egy ilyen nívós megjelenésen. Szóval nincs mit tenni, a lehető leggyorsabban be kell szereznem egy szuper új hajszárítót.

Szerencsére munkába menet a kolléganőm adott egy jó tippet, hogy hol keresgéljek: https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/szepsegapolas-c1089/hajszarito-c1031. Rá is néztem gyorsan az oldalra, 216 féle eszközt kínál csak erre a célra. Számtalan ismert és kevésbé köztudatban levő márka terméke elérhető itt. A szűrők segítségével kiválaszthatom a számomra szükséges teljesítményt, a hőmérséklet és ventilátor fokozatok számát, hogy van-e hideg levegő funkciója vagy hogy éppen ionizál-e. Emellett – ne nevessetek ki – nekem a szín is sokat számít. Egy szép színes hajszárító képes feldobni az egész napomat, míg egy unalmas fekete egyhangúvá és nehezen indulóvá teheti azt.

Na de hogy válasszak ennyi hajszárító közül? Először is ár szerint növekvő sorrendbe rendezem őket a weboldal tetején található opció segítségével. Aztán bepipálom a hideg levegő funkciót, mert nyáron az igencsak praktikus dolog. Nem szeretem, ha meg kell főnie a fejemnek ahhoz, hogy normálisan álljon a hajam. Ha jól számolom még így is jóval több lehetőség maradt, mint amit épp ésszel át lehet tekinteni. Akkor bepipálom azt is, hogy legyen benne ionizálás funkció. Ez rendkívül hasznos dolog, ugyanis megrövidíti a száradási időt, segíti a kifésülhetőséget, illetve segít megőrizni a haj nedvesség tartalmát is. Emellett fényesebbé és dúsabbá is teszi a hajat. Hát pontosan ez kell most nekem a rádiós szereplésemhez!

Még ezek után a szűkítések után is rengeteg hajszárító maradt bent a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/szepsegapolas-c1089/hajszarito-c1031 oldalon. Akkor először is az árat fogom beszűkíteni, mert 96 ezer forintot sajnos nem engedhetek meg magamnak egy ilyen mindennapi eszközre. Legyen mondjuk 10 000 Ft, mert látom, hogy az alatt is van 34 fajta elérhető termék.

Szeretném, hogy legyen legalább 3 hőmérséklet és 2 ventilátor fokozat, így azokat is bepipálom. Még kiszűröm a számomra unalmas fekete hajszárítókat is és máris tisztább lesz a kép a preferenciáimról. Na hát így már csak hét találat van, az teljesen áttekinthető.

Első látásra bele is szerettem az Aurora AU 3528 Hajszárítóba. Gyönyörő rózsaszín-lila színe van, mindent tud, ami nekem számít és csak 8 ezer forintba kerül. Most gyorsan meg is rendelem, mert 3-5 munkanap, mire kiszállítják és egy hét múlva lesz a rádió interjú. A szállítás csak 1490Ft-ba kerül, ami nekem most nagyon megéri, hogy nem kell emiatt idegeskednem.

Ezen felül a gyártó 24 hónap garanciát biztosít nekem és még bankkártyával is tudok fizetni. Szuper gyors életmentő vásárlás volt!