Egy hullámhosszon-Bt alapítás és rádió

Minden apámmal való közös autózásra úgy emlékszem vissza, hogy a háttérben szólt a zene, a rádió. Minden reggel az iskolába menet félálomban hallgattam, hogy mik történtek a világban.

A rádiózás az autóban apukám szerint a legjobb mód, hogy biztonságban legyünk, mert ha egy beszélgetést hallgat, akkor sosem fog elaludni a volán mögött, még akkor se, ha mi már mind húzzuk a lóbőrt a hátsó üléseken. És igaza van, tényleg soha nem aludt el. A biztonság, hogy valaki beszél hozzánk, megnyugtatja az embert.

Volt egy műsor régebben, már nem emlékszem a címére, amiben sikeres vállakozókról volt szó, ki mit alapított, hogyan él a régi életéhez képest. Az interjú alanyok hangja mindig izgatott, motivált és vidám volt. A vállalkozásokkal kapcsolatban talán ez volt az első igazi társadalmi benyomásom, ez a rádióműsor.

A vállalkozás indítástól sokan ódzkodnak itthon, félnek belevágni, rettegnek a bukástól, de ha jó kezekben vagyunk, akkor bármi sikerülhet. Tegyük fel, hogy csodás ötleteink vannak, és csak az tart minket vissza, hogy félünk, aggódunk a jövőn. Erre megoldás lehet, hogyha egy szakértő csapathoz kerülünk, mint például a topcegalapitas.eu embereihez.

A fővárosi pörgésben mindig az innovációk vesznek körül, ezért is gondolom, hogy a székhelyszolgáltatás budapest lehetőség szuper. Sok mindenkinek van jó ötlete, de nem mindenkinek van mellé kivitelezési terve.

Budapest a lehetőségek városa, tele ötletekkel

Mi lenne jobb hely, ha nem a főváros, hogy belevágjunk a saját elképzeléseink felépítésébe, mindezt egy professzionális csapattal, akik odafigyelnek ránk, megadnak minden jogi segítséget, intézik helyettünk az adminisztrációt, tárgyalnak velünk a székhelyszolgáltatás budapesti lehetőségeiről.

Könnyen egy hullámhosszra kerülhetünk a topcegalapitas.eu csapatával, hiszen az áraik is barátiak, a székhelyszolgáltatás Budapesten ajánlatuk csupán 29.900 forintba kerül nekünk. Az egész procedúra nem tűnik olyan bonyolultnak, be kell jelentkezni, kitölteni egy adatlapot, ez alapján ők elő is készítik az okiratokat, és már nincs is más hátra mint az aláírás és az ellenjegyzés.

Nem mindenhez kellünk sokan, elég egy valaki, akiben megbízol, hogy belevágj!

Visszagondolva azokra a vidám, elégedett hangú vállalkozókra, egyre többet gondolkozom ezen a lehetőségen. Persze aggódok azért én is, például a kezdőtőkén, de ehhez, ahogyan a honlapon is olvashatjuk, tulajdonképpen nincsen keret megszabva. A Bt alapításnak szerintem az is nagy előnye, hogy nem kell rögtön egy teljes stábot felállítani, sok-sok embert összeszervezni. Elegen vagyunk ketten is, egy valaki, aki a beltag és felel a Bt pénzügyeiért, és egy kültag.

Fő a biztonság

Ha bármi kérdésünk lenne, a honlapon található telefonszámon bátran fel lehet keresni őket. A Bt alapítással kapcsolatos aggályaim egyre eltűnőben vannak, a cég pénzügyileg biztos háttérrel rendelkezik, ahogyan ezt fel is tüntették, hiszen Bisnode minősítést kaptak. Annak, akinek nem ismert a fogalom, ez egy olyan cégminősítést jelent, mintha egy rádióállomásra azt mondjuk, hogy sok ezer hallgatója van. Vagyis, jelzi, hogy a munkájukat kiválóan ellátják, ezért is sorolható a topcegalapitas.eu a nemzetközileg elismert, pénzügyileg stabil kategóriába.

Ha a személyes konzultáció is fontos számunkra, akkor erre is lehetőséget nyújtanak, és nyitvatartási idejüket feltüntetik a honlapon. Ha pedig már elhatároztuk magunkat a döntésre, akkor iroda is biztosítva van a számunkra a tárgyaláshoz, ahoggy az egy órás konzultáció is. Mindezek mellett 6+1 hónapot ajándékként kapunk a székhelyszolgáltatásban.