Ajándék pólóval kedveskedtem a rádió kórusában éneklő barátnőmnek

Mivel én magam is sokáig énekeltem kórusban, tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy mekkora megtiszteltetés az, ha valakinek sikerül bejutnia a Magyar Rádió Énekkarába. Ez egy olyan szakmai megtiszteltetés, ami csak igazán képzett kórusénekeseknek adatik meg. Az egyik barátnőm, Cili pedig pár hónappal ezelőtt került be a nagynevű kórusba. Amikor kiderült a jó hír, akkor nagy ünneplést csaptunk, és természetesen a közös éneklés sem maradhatott el.

Most újabb alkalmunk adódik az ünneplésre, ugyanis közeleg Cili szülinapja. Mivel újabban nem vagyok különösebben eleresztve, ami az anyagiakat illeti, valami olyan ajándékot kellett találjak, ami egyszerre kreatív is, de nem is túl költséges. Cili meggyőződéses vegán, így elgondolkodtam azon, hogy mi lenne, ha valami ehhez kapcsolódó dologgal lepném meg. Kitaláltam, hogy egy egyedi mintás, feliratos pólóval fogok neki kedveskedni.

De mégis mi legyen pontosan a mintán? Nekiálltam hát a neten keresgélni. Először is, találnom kellett egy olyan pólónyomót, aminek az egyedi póló feliratozás is a hatáskörébe tartozik. Persze nyitott voltam arra is, hogy ha az illető pólónyomónak már vannak olyan saját mintái is, amik megtetszenek, akkor azt rakjuk rá Cili ajándék pólójára. Nem kellett túl sokáig keresgélnem, és rátaláltam a Lolmarkt oldalára. És láss csodát, még vegán témájú pólóik is voltak!

Az egyik minta nagyon meg is tetszett, úgyhogy ezek után már csak színt és méretet kellett választanom. A póló feliratozás ára sem tűnt vészesnek, összesen 3990 forintba került. A kiszállítás pedig gyorsan lezajlik: már 1-2 nappal a rendelés leadása után meg is érkezik. Nem kell tehát attól tartanom, hogy nem készül el időben az ajándék Cili szülinapjára. Most már hátradőlhetek, és várhatom, hogy becsöngessen a futár, kezében a kész pólóval.