Egy futócipő miatt szerettem meg a rádiót

Pár hónapja a barátoméknál aludtam, és reggel nem tudtunk mit hallgassunk a reggeli készítése közben, így abban maradtunk, hogy bekapcsoljuk a rádiót.

Meglepő, de egészen jó számokat adtak, sőt, még a reklámok közt is találtam használhatót! Például arról az oldalról is beszéltek, ahonnan egy héttel később meg is rendeltem egy cipőt, ami azóta nagy kedvencemmé vált.

Futócipő árak, tesztek - Futócipő árösszehasonlítás, teszt

Futócipő árak, tesztek – Futócipő árösszehasonlítás, teszt, ez maradt meg abból amit mondtak, de ennek köszönhetően már megtaláltam az oldalt.

Én korábban nem hallottam róla, hogy létezik egy, lényegében árukereső, csak kifejezetten cipőkre specializálódva és kiegészítve személyes véleményekkel, tapasztalatokkal. Az oldalon tehát különböző futócipőket találunk, van terep, utcai, és karbon lemezes kategória is, és minden kategóriában szép számmal megtalálhatók minőségi, márkás cipők. A cipőket egyesével tesztelték le, és saját tapasztalataik alapján alkották meg az értékelésüket. Ki vannak emelve a leírásban a különleges jellemzők, az előnyök, és még a hátrányok is. Ezen felül pontos leírást találunk a cipőkről anyagukat és méreteiket tekintve is. Az összes cipőt több szempontból vizsgálják, és értékelik, majd ezek összevetésével adnak nekik egy végső értékelési számot. Nyilván minél magasabb a szám, annál színvonalasabb az adott termék.

Az összehasonlító funkciójuk pedig is fantasztikusan működik!

Van egy funkció, aminek segítségével könnyedén összehasonlíthatjuk az egyik cipőt a másikkal, sőt, akár többet is egyszerre! Az összehasonlító minden szempontot figyelembe vesz, és a két, vagy több cipő adatait egy lapon egymás mellett feltüntetve láthatjuk. Így elég gyorsan átlátható, melyiket éri meg megvenni. Viszont azt is figyelembe kell venni, hogy attól még, hogy az egyiknek magasabb a pontszáma, mint a másiknak, nem biztos, hogy számunkra megfelelőbb is. Elég csak egy olyan aspektus, amiben a másik felülmúlja, ha ez éppen a legfontosabb a számunkra, akkor abból nem szabad engedni.

Miután kiválasztottuk, láthatjuk is honnan tudjuk megrendelni, és milyen árban.

De miért lett ez a cipő a kedvencem?

Azért, mert nem okozott meglepetést! Annak hála, hogy ennyi információt tudhattam meg a cipőről az oldalon keresztül, pontosan tudtam mire számíthatok, és azt is kaptam. Ez a cipő rendkívül kényelmes, és nagyon jól tartja a bokámat, ami erdős részeken különösen jó. Ki tudtam választani mindent vele kapcsolatban, azt, hogy hova használnám, a talpvastagságot, a súlyt stb., mindent, ami fontos volt számomra. Ezek után összevetettem a többivel, ami ehhez hasonló volt, de mindegyiket verte, így még inkább megnyugodtam, hogy jó lesz az, amit választok.

Számomra az volt a legfontosabb egyébként, mindamellett amit leírtam, hogy strapabíró legyen. Nincs kedvem állandóan új cipőt venni, mert nem bírja ki egyik sem két hónapnál tovább azt a terepet, ahol használom. Szerencsére ez a cipő még így lassan fél év elteltével is jó állapotban van, ami nagy örömmel tölt el! És azt se felejtsük el, hogy ez a cipő ahhoz képest, nem is volt drága! Korábban ugyanennyiért, vagy még egy kicsit drágábban vettem cipőket, és fele eddig sem bírták, úgyhogy abszolút meg vagyok vele elégedve!

Nagyon ajánlom mindenkinek, aki még épp előtte áll, és tanácstalan cipővásárlással kapcsolatban, hogy keresse fel a cipoteszt.hu-t, ahol nagy számban vannak jelen Futócipő árak, tesztek – Futócipő árösszehasonlítás, teszt, ami csak kell a tökéletes választáshoz!