A rádió még mindig hasznos, hiába régi

A rádióból még mindig annyi hasznosat meg lehet tudni, annak ellenére, hogy ez már egy nagyon régi eszköze az információnak a közlésére.

Én leginkább vezetés közben szeretem hallgatni, mert ez az egyetlen módja annak, hogy biztonságosan vezethessek, de közben még informálódhassak is. Teljesen érthetetlen a számomra, hogy miért vannak olyan autóvezetők, akik a rádiónak a hallgatása helyett mondjuk a telefont nyomkodják, hiszen az akár életveszélyes is lehet!

Pár héttel ezelőtt a fűtéstechnológiákról ment egy műsor éppen a rádióban, és ott bizony felnyitották a szememet. A műsorvezető meghívott magához egy szakembert, aki részletesen beszámolt a magyarországi helyzetről a fűtési megoldások tekintetében, és kiderült, hogy sajnos sok helyen nagyon elavult technológiát használnak még.

A rádiós műsorbeszélgetés végére igazán elkezdett érdekelni ez a dolog, így úgy döntöttem, hogy az interneten még inkább utána járok a lehetőségeimnek. Utólag elmondhatom, hogy sokat köszönhetek ennek a rádióműsornak.

A műsor egyébként az elektromos fűtésrendszerekre koncentrált, és azon belül is elsősorban a hőszivattyúkat tárgyalta.

Valójában sok ideje foglalkoztat már minket egy elektromos megoldásnak a lehetősége, de még nem találtunk egy olyan kivitelezőt, akiben meg tudnánk bízni, legalábbis mostanáig.

A www.rifeng-hoszivattyu.hu egy olyan kivitelező csapat, akik mindent tekintetben megfeleltek a mi elvárásainknak.

A weboldaluk rendkívül jó benyomást tett ránk, és mikor sorkerült az együttműködésünkre is, beigazolódott, hogy valóban ők a legjobbak a szóba jöhető kivitelezők között.

A weblapjukon sok hasznos információ megtalálható, ami nekünk igencsak jól jött, hiszen meglehetősen keveset tudtunk ezekről a fűtési megoldásokról.

Akinek például kicsit homályos még a hőszivattyú árak kérdése, az itt talál erről egy teljes írást ebben a témában, ami olyan részletesen válaszol erre, amennyire az csak lehetséges. Egy teljesen profi munka tárul a szemünk elé, ahol még a különböző táblázatok is segítenek minket abban, hogy tisztább legyen számunkra a kép.

Három különböző alapterületű ház példáján keresztül mutatják be a táblázatok, hogy nagyjából mire is számíthatunk, ahol még a hőszigetelést is figyelembe veszik.

A hőszivattyúkból egyébként több is létezik, így nem árt alaposan utánanézni a lehetőségeknek, mielőtt döntést hoznánk. Az említett weboldalon azonban ebben a tekintetben is tiszta vizet öntenek a pohárba! Található ott egy ábra is, ami kiválóan bemutatja, hogy mi a lényegbeli különbség a típusok között, de természetesen szöveges formában is közlik ennek a részleteit.

A kivitelező csak a legmegbízhatóbb gyártók által készített hőszivattyúkat forgalmazza, melyek között megtalálható egy japán gyártó is például.

Annak ellenére, hogy rendkívül szigorú szempontok alapján választják meg a gyártókat, a palettájuk így is széles marad, így egészen biztos, hogy mindenki megtalálja a számára ideális megoldást.

Akár a minőség, akár a hőszivattyú árak alapján szeretnénk választani, ők jelentik a legjobb választást.

Ha Titeket is érdekel egy ilyen lehetőség, akkor a dolgotok rendkívül egyszerű: a weboldalukon keresztül foglalhattok időpontot online. Itt rendkívül áttekinthetőn mutatja nekünk az oldal, hogy melyek a legközelebbi szabad időpontok.

Természetesen a telefonszámukat is megtalálhatjuk, ha esetleg az online időpontfoglalás nem lenne szimpatikus a számunkra.

Tapasztalatból mondom: az általuk telepített hőszivattyú tökéletesen működik, és hihetetlen hatásfokkal képes befűteni a házat, így életünk egyik legjobb döntését és befektetését is jelentette az, hogy a partnereikké váltunk. Ha úgy érzitek, hogy a Ti fűtésrendszeretek is rászorul a modernizációra, akkor ne is keressetek tovább, és válasszátok őket!