A rádió adta az ötletet: miért ne lehetne jó ma is a gyerekkori megoldás?

Munkából hazafelé mindig a rádiót hallgatom, mert így tudom levezetni a stresszt. A zene mindig kikapcsol, a reklámok viszont nagyon felidegesítenek. Most viszont kivételesen hasznom is származott belőle!

Ez enyhítette ugyanis a fogfájásomat!

Napok óta küzdök a fogfájással, mert éppen jön a bölcsességfogam, az orvoshoz viszont csak 2 héttel későbbre kaptam időpontot.

Hallottam egy hirdetést egy rágókáról, ami eszembe juttatta, hogy gyerekkoromban is mindig ez segített a fogfájásomon.

Arra gondoltam, miért ne válhatna be ez most is?

Ahogy hazaértem, rákerestem milyen rágókák vannak most a piacon, és arra jutottam, hogy a rágómaki a legjobb. Minőségibbet akartam rendelni, hogy ha úgy van, jó legyen majd a gyerekünknek is, meg egyébként is szerettem volna olyat, ami biztosan jól működik.

A rágómaki nem tartalmaz mindenféle idétlen anyagot, hanem BPA mentes, és nem üreges, mint amilyenem régen volt, így gondoltam könnyebben is tisztítható. Igazam is lett, de nem csak ez könnyíti meg a tisztítást, hanem az is, hogy mosógépben mosható, aminél nagyobb könnyebbség szerintem nem is létezhet. Ezen felül FDA és CE tanúsítvánnyal is rendelkezik a termék, szóval úgy gondoltam, biztos nem lehet rossz.

Egy kicsit megdöbbentem egyébként, hogy mennyit változott a technológia az évek alatt ebben is.

Örülök, hogy már rágókából is lehet venni minőségibbet. Vannak különböző színű rágómakik is, és egyéb rágóállatok is kaphatóak az általam nézett oldalon, de nekem csak egy egyszerű, célnak megfelelőre volt szükségem, ami semleges színű, így ha fiam születik is jó lehet, meg akkor is, ha lányom.

Édesanyámat megkérdeztem, ő kent -e régebben valami gélt a rágókára, mert itt az oldalon írtak erről is, és azt a választ kaptam, hogy igen.

Szóval vettem is egy ilyen gélt, amit a maki fejére rákentem és úgy rágtam az elkövetkezendő 2 hétben az oda-vissza vezető autóúton, néha még otthon is.

Meg kell mondjam, hogy rendkívül hatásos volt!

A rágómaki fején lévő domború kis bogyók kellemesen masszírozták az ínyem, a géllel kombinálva pedig nagyon jó hatást ért el. A hűtőbe téve se lesz baja a rágómakinak, sőt még jobb is volt hidegen, így legalább hűsített is. Komolyan mondom felnőtteknek is használni kéne fogfájdalmak esetén, mert nagyon hatásos. Értem már miért vannak oda ezért a gyerekek is.

A rendelés folyamata is egyszerű és gyors is.

A weboldaluk elég logikus felépítésű és mindenről megfelelően kap a tájékoztatást a vásárló.

Minden termék mellett található vélemény is, ami hitelesíti a dolgot, csak úgy, mint az is, hogy a termék ötletgazdája kisgyermekes szülő.

A szállítás csak 2 munkanapot vett igénybe, és épségben érkezett meg a csomag, úgy hogy közben mindig tájékoztattak a hollétéről.

Ha gyerek szempontjából nézem a dolgot

Akkor az is jó, hogy nem jön szét darabokra meg nem is túl kicsi, és így nem tudja lenyelni, nincs fulladásveszély.

Nekem sokat segített az állapotomon, szóval biztos megtartjuk későbbre is. Így, hogy mosógépben ki tudtam mosni, meg minőségi is az anyag, alig venni észre, hogy lett már használva.

Örülök, hogy eljutott hozzám ez az információ, mert három legyet ütöttem vele egy csapásra: találtam egy kiváló baba termékeket forgalmazó webshopot és rágómakit a leendő gyerekemnek, enyhítettem a fogfájásomat, valamint meg is nevettettem vele a feleségemet.

Hát kell ennél több?