Egy elcsípett szó hova vezethet…

A kocsiban mindig rádiót hallgatok, mert a jó zenéktől rendszerint jobb lesz a hangulatom. Vezetés közben, már amennyire lehet, táncikálok is így tuti elég muris látvány lehetek a piros lámpáknál a többi sofőr vagy a gyalogosok számára.

A reklám spotoknál rendszerint hatalmas csatornaváltásokba kezdek, hogy találjak valami új számot így mindig csak pár szót csípek el a hirdetésekből.

Múltkor is a kapcsolgatásban csak az ütötte meg a fülemet, hogy vendéglátóipari gépekről beszélgettek a reggeli showban, de amire visszakapcsoltam az állomásra már egészen másról volt szó.

Mikor végre leparkoltam, akkor gyorsan rákerestem miről is lehetett szó, és végül a https://rdealer.hu/ oldalon lyukadtam ki.

Nem hittem a szememnek, mivel olyan szuper professzionális konyhai dolgok áruháza ez, amire pont kapóra jött.

Vendéglátóipari termékekre szakosodott a több mint 20 éve működő cég, ami családi vállalkozásként üzemel. Tapolcán találhatjuk őket és 2 telephellyel is rendelkeznek.

Minden olyan gépet megtalálunk náluk, ami a kiváló ételek és italok előállításához szükséges, de még különféle bútorok is fellelhető náluk.

A legjobb, hogy az új, soha nem használt termékek mellett kedvező áron használt, ámde kiváló állapotú gépeket is árusítanak.

Az rdealer https://rdealer.hu/ oldalán körülnézve rengeteg típusú termékkel találkoztam. 

Bármelyik termékkategóriára kattintva számos alcsoporttal találkozhatunk, ami elengedhetetlen az adott feladat végrehajtásához.

Például a csomagolástechnika fül alatt tálcazáró gépekre, mindenféle tasakra, tálcára vagy épp fóliára és vákuumcsomagoló gépre bukkanhatunk.

Elsőként az összes terméket megjeleníti a rendszer, ha az adott kategóriára kattintunk, de utána lehetőségünk van szűkíteni azt különféle szempontok alapján. Ilyen például a márka, az ár, vagy épp a termék állapota.

A felsorolási szempontot is kedvünkre állíthatjuk, hogy hamarabb ráleljünk a számunkra megfelelőre.

Egyébként szuper módon az összes termékről fotóval ellátott ismertetőket tekinthetünk meg.

Első körben, a listanézetben a gépek neve, ára és a legfontosabb információ szerepel a képek mellett. A fotón szerepel az is, hogy használt vagy új termékről beszélünk. Ezt kis pöttyel jelölik mindegyik gép esetében a fotók jobb felső sarkában.

Viszont ha egy termék iránt jobban érdeklődünk elég arra rákattintanunk és bővebb tájékoztatást kapunk róla.

Megjelenik még több kép, alatta pedig a termékspecifikációk vannak részletezve.

Ha még nem döntöttünk a végleges megvásárolandó termék mellett, lehetőségünk van a kedvencek közé gyűjteni a számunkra szimpatikusokat. Ehhez csak a szívecske szimbóluma kell klikkelni.

Ha pedig a vásárlás mellett döntünk akkor a kis kosárra kattintunk, ami által megjelenik az rdealer elérhetősége.

Vásárlás esetén felvehetjük a kapcsolatot a céggel telefonon keresztül vagy személyesen a tapolcai címük egyikén, de akár e-mailben is érdeklődhetünk.

Ha valaki pedig megfontolt vásárló, úgy ajánlom a honlapon elérhető balogjuk cikkeit, amiben hasznos tippeket kaphatunk a vásárláshoz.

Legyen szó italok készítéséről vagy épp sütőipari termékekről, vagy bármely professzionális konyhai gépről keressük fel a https://rdealer.hu/ weboldalt, mert garantáltan minőségi, garanciával ellátott termékeket találunk, amik nem fognak minket és vendéglátó egységünket cserben hagyni.