Rádiós ismerősöm döbbentett rá, hogy milyen fontos a lakásbiztosítás

Van egy rádiós barátom, Sára, akivel időről időre nagyon jókat beszélgetünk, és ez részben annak is köszönhető, hogy a műsorra tűzni tervezett témáik rendszerint rendkívül érdekesek. Volt már szó állatvédelemről, környezettudatosságról, de az emlékezetpolitika mibenlétéről és a plasztikai sebészetről is csináltak már műsort.

Legutóbbi találkozásunkkor Sára azt mesélte, hogy néhány kollégájával most azon jár az eszük, hogy a biztosításokról is csinálni kéne anyagot, ekkor viszont kissé érdektelen tekintettel néztem vissza Sárára, amit ő persze azonnal észrevett, és azzal folytatta, hogy egyébként ha nincsen lakásbiztosításom, akkor szerinte sürgősen intézkedjek, hogy legyen.

Kiderült, hogy Sára szokatlanul határozott fellépésébe most az is belejátszott, hogy pár hete telegraffitizték a szülei házát, ami ráadásul persze biztosítatlan volt.

Miután kicsit lenyugodott, elmesélte, hogy a férjével, Karesszal utánanéztek a különféle lakásbiztosítás ajánlatoknak valamennyire, s hogy kiderült, hogy a vandalizmus által okozott károkra gyakran ki sem terjednek a biztosítások, tehát ha az ember biztosítást köt, erre például külön oda kell figyelni, ahogy egyébként egy sereg egyéb dologra is.

Karesznak később az öccse ajánlott egy céget, a Pannon Safe Kft.-t, mely többek között biztosításközvetítéssel foglalkozik. Több neves biztosítóval is kapcsolatban állnak, így a kurrens lakásbiztosítás ajánlatok terén abszolút tájékozottak és naprakészek.

Bő másfél évtizede vannak a szakmában és figyelemreméltóan pozitívak az ügyfelektől beérkező visszajelzések is.

Sáráék egyébként a napokban akarják felkeresni őket, de lehet, hogy én is így fogok tenni, mert a honlapjuk valóban nagyon meggyőző, ahogyan az is, hogy már kétszer is részesültek Magyar Brands kitüntetésben.