A nap leginspirálóbb része mindig a hazaút

Munkából hazafelé mindig a rádiót hallgatom. Ez amellett, hogy kikapcsol és felvidít, sokszor az inspirációm forrása is. A beszélgetős műsorokat is különösen szeretem, mert mindig érdekes témákat dobnak fel. A legutóbbi adásban például a női ruha webshopokról volt szó.

Ami meglepett, és új információ volt számomra, hogy már nem csak hagyományos női ruha webshopok vannak, hanem használt ruhások is!

A DressPackről bővebben

Mesélek nektek arról az online turiról, ami az utóbbi időben nagy kedvencemmé vált. Az oldalra a rádiónak köszönhetően bukkantam rá, bár nem emlékszem pontosan ezt a webáruházat említették -e, de mikor rákerestem használt női ruha webshopokra, akkor ezt találtam. Megnéztem több oldalt is, de valahogy ez fogott meg leginkább.

Ennek oka, hogy már elsőre láttam, hogy nincsenek elszállva az árakkal, annak ellenére, hogy nagy a választék és jó minőségűnek is tűntek a dolgaik. Bolti ár töredékéért lehet ruhákhoz hozzájutni, ráadásul folyamatos akciók is vannak az oldalon, így még olcsóbban lehet vásárolni. Ez a mai világban különösen jó hír, és kár kihagyni ilyen alkalmakat.

Van külön női, férfi, és gyermek kategória is, sőt még ajándéktárgyakat is rendelhetünk egy tető alól. A kategóriákon belül, például női ruhákon belül is vannak kiegészítők, kabátok, nadrágok, alkalmi ruha, stb. így mindent meg tudok találni amire szükségem van.

De honnan tudhatom biztosra, hogy amit rendelek jó is lesz?

A rendeléssel kapcsolatban sokakban van bizonytalanság emiatt gyakran tartanak is tőle. Sokáig én is féltem rendelni, mert hiába volt olcsóbb valami online, mire hozzáadtam a szállítási díjat és annak a díját, ha esetleg nem jó rám és vissza kell küldenem, akkor máris ugyanott voltam, mintha vettem volna személyesen egy olyat, amit fel is tudok próbálni és kevesebb macera van vele.

Ennél a webshopnál viszont biztos lehetek benne, hogy amit rendelek, az jó is lesz, mert van egy külön útmutató az oldalon a méretezéssel kapcsolatban. Ez szerencsére megbízhatóbb és pontosabb is, mint amit a legtöbb oldalon megszoktunk, ahol csak úgy odarittyentettek valamit általánosítva.

Továbbá fontosnak tartom kiemelni, hogy még egyszer sem volt példa itt arra, hogy mást küldtek volna, mint amit rendeltem, és olyan sem volt, hogy csak levonták volna a pénzt, de termék nem érkezett.

Tehát, ha megbízható oldalról rendelünk, az valójában sokkal kényelmesebb és biztonságosabb is, mint elsőre gondolnánk.

A vásárlás sokkal egyszerűbb, mióta itt végzem

Mióta itt vásárolok rájöttem, hogy így sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudok vásárolni. Nem kell órákat eltöltenem a próbafülke előtt, sorban állva arra, hogy végre bejussak, és aztán kiderüljön, hogy még csak nem is jó rám a ruha, amit kiválasztottam. Nem kell sorban állnom a pénztárnál sem, tudok többféleképpen is fizetni, akár utánvéttel készpénzben, akár bankkártyával előreutalva.

Mivel az oldalon vannak különböző szűrők, így be tudom állítani milyen anyagú, árkategóriájú, állapotú és színű ruhát keresek, ami gyorsítja a folyamatot. Hiszen így kapásból csak azok a ruhák jelennek meg előttem, amik megfelelnek az igényeimnek. Természetesen ez a webshop minden kategóriájára igaz.

Azt se felejtsük el, hogy azzal, hogy használt női ruha webshopokból vásárolunk, a környezetünkért is teszünk valamit. Így nem a pazarló divatipart támogatjuk, hanem újrahasznosítjuk a ruhákat, ezáltal hosszú távon csökkenthetjük az ökológiai lábnyomunk. Jó érzés jót tenni a Földért, csupán azzal is, ahogy vásárolok!