Nagyszerű kézműves tippeket hallottam a rádióban

Napjainkban egyre nehezebb érdekes rádióműsorokat találni. Pedig én nagyon szeretek például vezetés közben is rádióműsorokat hallgatni. Mostanában két opció szokott beválni: vagy találok véletlenül régi rádiókabarét, beszélgetést, vagy a kedvenc csatornámon hallgatom a kézműves tippeket adó műsort. Ez utóbbit hallgattam nem is olyan régen, amikor a gyertyakészítés volt a beszélgetés témaköre. Elég hosszasan és részletesen beszéltek a gyertyakészítés folyamatáról. Mire a végére értek egészen kedvet kaptam hozzá. Na, de hol tudom beszerezni a gyertyakészítés hozzávalóit? Amikor erre a kérdésre kerestem a választ, akkor akadtam rá a Pipere Porta weboldalára.

Illatos legyen és szép? Akkor nézz körül a pipereporta.hu-nál!

Mivel nem akartam úgy járni, hogy nem a megfelelő helyről szerzem be a hozzávalókat, ezért igyekeztem minél jobban körbejárni a gyertyakészítés művészetét. Végül ráakadtam a pipereporta.hu-ra, ahol szó szerinte minden volt, ami csak szem-szájnak ingere! Ez a weboldal alapvetően kozmetikai alapanyagokat forgalmaz. Az itt található alapanyagok segítségével Te is elkészítheted otthon a saját háziszappanodat, krémedet vagy akár gyertyádat. Mivel engem alapvetően a gyertyakészítés érdekelt ezért azt az aloldalt néztem meg legelőször. Azt gondoltam, hogy biztos lesz néhány alapanyag de valószínűleg nem fogom megtalálni azt, amit keresek. Hát nagyot tévedtem! Több mint 15 különbözőféle gyertyaszínező, és több mint 50 fajta illatanyag közül lehetett válogatni! És a többi alapanyagból is több típus állt a vásárló rendelkezésére. Mivel először próbálkozom gyertyakészítéssel, ezért csak néhány terméket válogattam össze. De mivel annyira megtetszett, hogy ennyi mindent találtam itt, ezért úgy döntöttem, hogy kicsit jobban körülnézek a Pipere Portál weboldalán.

Ahogy nézelődtem rábukkantam az oktatóvideók menüpontra. Hát legnagyobb meglepetésemre nem egy-kettő, hanem több mint tízféle különböző oktatóanyagot találtam. Ezeket bárki megnézhette, és elkészíthette a bemutatott termékeket. Egészen bámulatos dolgokat is bemutattak a videókban! És, aminek pluszban örültem, hogy még blogjuk is van, ahol mindenféle tippeket olvashatunk például szappankészítéshez. Nagyon lelkesen fejeztem be az első vásárlásomat a Pipere Porta oldalán, alig vártam, hogy belefoghassak én is a gyertyakészítésbe!

Nincs is jobb, mint a gyertyakészítés!

Mivel szerencsére közel lakom a Pipere Porta boltjához, ezért úgy döntöttem, hogy a személyes átvételt választom és ott helyben rendezem majd a számlát. Nem is kellett sokat várnom, már kaptam is az értesítést, hogy elkészült a megrendelésem. Az üzletben nagyon kedvesek voltak, és pontosan volt összekészítve a rendelésem. Volt lehetőség a készpénzes és a bankkártyás fizetésre is, én az utóbbit választottam. Hazavittem az új szerzeményeimet, és rögvest hozzáláttam a gyertyakészítéshez!

Nem mondom, kellett némi gyakorlás, de egész gyorsan ráéreztem az ízére! A pipereporta.hu-ról rendelt hozzávalók tökéletesen funkcionáltak. Talán mondanom se kell, hogy elég gyorsan elfogytak a megrendelt alapanyagok. Így hát újra el kellett látogatnom a Pipere Porta honlapjára. Főleg azért mert kitaláltam, hogy ajándékba házi gyertyát és szappanokat fogok készíteni! Tehát ezúttal nemcsak a gyertyakészítéshez szükséges hozzávalókat fogom összeválogatni, hanem mindent, ami a szappankészítéshez szükséges. Ahogy legutóbb, úgy most is könnyedén eligazodtam a weboldalon. Nagyon szeretem, hogy ennyire könnyen kezelhető, és rövid időn belül megtalálok mindent, amit keresek. Nincs túlcsicsázva, hanem egyszerű és letisztult. Ezúttal a házhoz szállítás lehetőségét választottam, mert most jóval több mindent rendeltem és nem volt kedvem cipelni.

A Pipere Portánál nincs is jobb!

Ahogy az első alkalommal, úgy most sem kellett csalódnom a Pipere Portában! Amikor összekészítették a rendelésemet és odaadták a futárnak, már kaptam is az értesítést, hogy hamarosan érkezik a csomag. Amikor online rendelek, akkor mindig leellenőrzöm, hogy biztos minden benne van-e a dobozban, nincs-e véletlenül sérülés. Sajnos már volt rossz tapasztalatom ezzel kapcsolatban. De nem a pipereporta.hu-nál! Ezúttal is hiba nélkül kaptam meg a rendelésemet. Nagyon örültem, hogy rátaláltam erre a webshopra, és erre a hobbira. Mind a gyertyakészítés, mind a szappankészítés sok örömet hozott nekem, és nem mellékesen nagyszerű ajándék ötlet is! Ha Téged is érdekelnek az ilyesmik, akkor ki ne hagyd a pipereportal.hu-t!