Babakocsi? Babaverda! Egyszerűen imádom

A szokásos reggeli rutinunk ma is a rádió bekapcsolásával telt, és miről beszéltek? A babakocsikról!

Na, ez a téma éppen aktuális volt nálunk is. Már egy jó ideje beszéltünk arról, hogy milyen típusú babakocsira lenne szükségünk, de nem igazán jutottunk dűlőre. Épp este is volt egy hevesebb beszélgetésünk ennek kapcsán, így nagyon felnevettem, amikor a rádiót bekapcsolva meghallottam, hogy még ott is pont ez a téma.

Az egyik műsorvezető rendszerint babaverdának nevezte a babakocsit, ami nagyon megütötte a fülemet, annyira menő ez a kifejezés. Gyorsan rá is kerestem. Ez a mániám, hallok valamit a rádióban, már ki is keresem.

És mit találtam? A babaverda.hu/babakocsik oldalt! Komolyan, el se hiszem, hogy tényleg van is ilyen weboldal, ráadásul egy webáruházról van szó, ami tele rengeteg csodaszép, minőségi babakocsival. Bocsánat, babaverdával! Ha esetleg neked nem aktuális ez a téma, akkor is érdemes legalább rápillantani az oldalra, annyira de annyira cuki a cég logója. Egy aranyos piros színű babakocsi, ami úgy tűnik, mintha száguldana egy kis babával, baromi jó!

Fantasztikus, hogy rátaláltam erre az oldalra, rögtön rá is vetettem magamat a kínálatra. Eszméletlen milyen szuper kocsik vannak már, annyira modernek és jól néznek ki, és olyan extra funkciókkal vannak megspékelve, amikre nem is gondoltam volna, hogy van ilyen, vagy, hogy egyáltalán szükségem lenne rá, pedig belegondolva, mégis. Van itt multifunkciós babakocsi, sport babakocsi, de még tesós babakocsik közül is lehet választani. Jó-jó, utóbbi nekünk nem is aktuális. A párom egyébként külön sport babakocsit szeretne, de én nagy híve vagyok a multifunkciós megoldásoknak. Szeretem a praktikus dolgokat, amikor egy eszközben több dolog is be van építve, vagy könnyedén át lehet állítani egyik dologról a másikra. Találtam is a babaverda.hu/babakocsik oldalon kettő olyan multifunkciós babaverdát, ami nagyon bejön nekem. Irtó jól néznek ki és minden megvan bennük, amire szükség lehet, és még az áruk is nagyon kedvező. Most már csak meg kell győzni a páromat, és indulhat is a rendelés.

Egyébkén egy sport multifunkciós babakocsit is találtam, kék-fehér színű, nagyon mutatós darab, ráadásul limitált kiadás, összesen csak száz darabot készítettek belőle, szóval ki tudja. Lehet végül erre fog esni a választásom. Szeretem az ilyen egyedi dolgokat.

Tudjátok, mi még nagyon szuper ezen az oldalon? Nagyon sok babakocsi alatt nem csak a termékleírást lehet megtalálni (ami amúgy iszonyat részletes!), hanem még videókat is elhelyeznek, így nem csak képen lehet megnézni a babakocsikat, hanem aktív használat közben is. Így már a videóban látni, hogy tényleg mennyire egyszerű a kinyitása vagy összecsukása, és hogyan kell használni az egyes tartozékokat. Ez azért nagyon jól tud jönni, főleg az olyan kezdő kismamáknak, mint én is vagyok. Nekem nincs is olyan közeli ismerősöm, akinek már lett volna babája, a baráti társaságunkban is én leszek az első, így nem is nagyon tudok senkitől sem kérdezni, szóval tök jó dolog, hogy van ilyen oldal, ahol ennyi információ megtalálható, és a képek mellett videókkal is segítik a vásárlót abban, hogy meghozhassa a jó döntést. Meg hogy egyáltalán tudunk döntést hozni, hisz ha nem lenne ennyi információ, teljesen elvesztem volna a babakocsi tengerben, az tuti.

Én már be is tettem a kívánságlistámra a kedvenc babakocsijaimat. Izgatottan várom, hogy megmutathassam páromnak, és leadhassam a rendelést a kiválasztottra. Mert ugye a végén csak egy maradhat, haha.