Ennek a webshopnak köszönhetően a szabadban is hallgathatom a rádiót

Az utóbbi időben kicsit rá vagyok kattanva a rádióhallgatásra. Ennek több oka is van. Az egyik, hogy végre találtam egy adót, ahol szinte folyamatosan a kedvenc bandáim számait sugározzák, a másik, hogy a dalok közti beszélgetések is egyre jobban lekötik a figyelmemet, mert sok újat tudhatok meg egy-egy kedvelt előadómról, illetve természetesen újakat is megismerhetek. Így mostanában egyetemre, munkába menet, főzés közben, illetve néha lefekvés előtt is rajtam van a füles. A legutóbb pedig, mikor futni indultam a parkba, felmerült bennem a gondolat, mennyivel jobban menne az edzés, ha tudnék közben zenét vagy rádiót hallgatni. Sajnos ezt eddig nem sikerült megoldanom, mert se a fülhallgató, se a headset nem vált be. A füles rendszeresen kiesett a fülemből, a fejhallgató lötyögése minden egyes lépésemnél pedig kifejezetten idegesítő volt egy idő után.

Ekkor döntöttem úgy, hogy eljött az ideje egy Bluetooth-os, vezeték nélküli zenelejátszó beszerzésének. Kis böngészés után rátaláltam az 50 százalék weboldalára, azaz erre a webshopra: www.50szazalek.com. A kategória szerinti keresőnek hála, szinte egyből ráakadtam a nekem kellő termékre, egy hordozható Bluetooth hangszóróra. Bár eredetileg Bluetooth-os fülhallgatón gondolkodtam, amelyet a telefonomhoz csatlakoztathatok, a termék leírását látva úgy éreztem, hogy ez lesz a legjobb megoldás. Mivel általában nem egyedül edzek, hiszen két barátnőm is velem szokott tartani, úgy gondoltam talán nekik is tetszene az ötlet, hogy nem ki-ki a maga fülhallgatójával bajlódik, hanem kihangosított zenére edzenénk. A termék minimál méretének köszönhetően könnyedén zsebre tudnám vágni, amíg kifutok a parkig, ott pedig ki tudjuk tenni a rét közepére, és máris szórakoztatóbb lesz a közös edzés. Külön pozitívum, hogy micro SD olvasó is van benne. Nem csak edzéshez lenne szuper, de nyáron vihetnénk majd strandra, és akár egy családi grillezéshez is tudnék vele egy kis háttérzenét biztosítani. Nem beszélve arról, hogy szinte bármikor hallgathatnám róla a kedvenc adóimat is, anélkül, hogy a fülhallgatóval kellene bíbelődni.

Gyorsan átfutottam az oldalt rendelés előtt, hogy megtudjam mikor számíthatok a kézbesítésre. Az oldal szerencsére az egész országba szállít, és raktárról akár 2 nap alatt is megérkezhet a csomag.

Már épp nyomtam volna rá a rendelés gombra, mikor észbe kaptam, hogy nincs pénz a kártyámon. Így kicsit elszontyolodtam, hogy pár napot várnom kell a rendeléssel, pedig már úgy beleéltem magam, hogy a következő edzésnél velem lesz az új kütyüm. Gyorsan csekkoltam a fizetési módokat és nagy megkönnyebbülésemre lehetőségként szerepelt az utánvétes fizetés is, így újra fellelkesültem. Biztos, ami biztos alapon átfutottam a véleményeket, és miután mind a szállítással, mind a minőséggel és az ügyfélszolgálattal kapcsolatban is csupa pozitív visszajelzést találtam a https://www.50szazalek.com/ oldalával kapcsolatban, nem maradt más hátra, megrendeltem a vezeték nélküli zenelejátszót. Így most nem maradt más hátra, mint izgatottan várni a csomagkihordó futárt, és reménykedni, hogy minden rendben lesz a rendeléssel. Szerencsére van telefonos ügyfélszolgálatuk is, mert nem szeretek emailt írni, illetve szerviz garanciát is biztosít a bolt. Mellesleg az oldal nem kizárólag műszaki cikkeket kínál, számtalan más kategóriában is válogathatunk minőségi termékek közül, akár egy igazi áruházban, az autófelszereléstől kezdve, a lakberendezési holmikon át a játékokig. Mivel az áruk is meglehetősen kedvező én biztosan vissza fogok még térni erre az oldalra, ha szükségem lesz valamire és fontos lesz a gyors szállítás.