Rádiós hirdetésből falvédő vásárlás

A rádiózás témaköre egészen megosztó lehet manapság. Te szoktál rádiót hallgatni? Szerinted még mindig menő a rádiózás? Véleményed szerint már leáldozóban van ennek a technológiának? Érdekes beszélgetést lehetne folytatni ebben a témában, én azonban biztos, hogy a rádiópárti oldalt képviselném.

Nekem még mindig a mindennapom részét alkotja, hogy reggelente az autóban rádiót hallgatok munkába menet. Kimondottan szeretem az ottani híreket és beszélgetéseket hallgatni. Számomra inkább az az idegen, amikor valaki folyamatosan a saját zenéit hallgatja újra meg újra. Sokszor otthon is be van kapcsolva nálunk, hiszen remek háttérzaj akár takarításhoz, főzéshez, vagy csak amúgy, ha épp otthon vagyunk és valamit tevékenykedünk.

Nemrég a lakásunk felújításán tevékenykedtünk, és közben is végig valamilyen rádióadást hallgattunk, és ha ez nem így történt volna, talán még most is tanácstalanul állnánk az üres falaink előtt. Bár nem gondoltuk volna, de egy adásban elhangzott hirdetés mentett meg minket. A falak díszítésén és annak megvalósításán agyaltunk éppen több, kevesebb sikerrel. Ekkor meghallottam a magnóból a “Falvédők műbőr és textil anyagból gyerekszobába, hálószobába – Kerma Design” mondatot egy hirdetésben.

Egyből rá is kerestem az interneten, hogy mit találok a cégről, és két oldal is szembe jött velem. Egy weboldal, ami a céget és munkájukat, szolgáltatásaikat mutatja be, valamint egy webáruház, ahol összes terméküket megtalálod.

Mint kiderült a cég már több, mint 10 éve üzemel. Falburkolatok, öntapadós tapéták, falpanelek és falvédők forgalmazásával, továbbá gyártásával foglalkoznak. A kivitelezést ugyan nem ők csinálják, termékeik mind szakember segítsége nélkül is könnyedén felhelyezhetők.

A keresőben 4.9-es értékelést kaptak, ami már önmagában elég meggyőző, azonban ahogy a webáruházba léptem teljes mértékben megbizonyosodtam arról, hogy ez az oldal lesz tökéletes számunkra.

Hatalmas választékban elérhető náluk mindenféle faldíszítő termék, például Kerma Design – falvédők műbőr és textil anyagból gyerekszobába, hálószobába, előszoba falburkolatok, PVC falpanelek és még sorolhatnám.

A Kerma Design saját műbőr falvédői közt kezdtünk el nézelődni. Ebben a kategóriában találtunk olyan falpanelekből összeállított kész faldekorációkat, amik remekül mutatnának a gyerekszobákba. Minimalista, egyszerű dizájn jellemzi őket, mégis egy kis vidámságot kölcsönöznének a szobákban a színes elemekkel. Találtunk egy kék-fehér-zöld párosítást, ami raktáron is volt a nekünk megfelelő méretben. Nem haboztunk tovább, kosárba is raktuk a felhelyezéshez szükséges ragasztóval együtt és online fizetéssel megrendeltük őket.

Nagyon gyorsan, alig pár nap alatt kihozták a csomagot, így nagyon elégedettek voltunk. Még boldogabbá tett minket azonban a termékek minősége, ami még a vártnál is jobbnak bizonyult. A felapplikálással sem adódott probléma, hiszen az oldalon minden pontosan le van írva a terméknél, valamint még egy felhelyezési útmutató is mellékelve van.

Csodásan mutatott a dekoráció a gyerekszobában, azonban nagyon jó falvédő funkciót is el fog látni az ágy mellett. Nem hiába, hiszen ezeknek a paneleknek a tisztítása ezerszer egyszerűbb, mint egy hagyományos tapétáé, vagy a sima falé.

Hihetetlenül boldogok voltunk a végeredménnyel, és biztos vagyok benne, hogy hosszú ideig jól szolgálnak majd ezek a panelek. Ha mégis bármi történne addig, biztos, hogy újra a Kerma Design-hoz fordulunk.

Már tudom, mi a legjobb: Falvédők műbőr és textil anyagból gyerekszobába, hálószobába – Kerma Design.