Régi pénz felvásárlás budapesten

Mindig is szerettem az antik dolgokat. Imádtam mindig lomosokba járni, bolhapiacokra, régiségboltokba és antik boltokba, összeszedtem a nagyszüleimtől azokat a tárgyakat, amik megtetszettek, ismerősök is ajándékoztak nekem ilyesmiket, amikor megtudták, hogy érdekelnek ezek engem.

Többféle ilyen tárgyat is elkezdtem gyűjteni az évek során. Gyűjtöttem például nagyon régi könyveket (egészen az ezerhétszázas évekig visszamenőleg), vintage ékszereket, órákat, régi pénzérméket, kitűzőket, még bőröndöket is. Egyik sem tartott azonban túl sokáig, egyet kivéve.

A régi rádiók lettek az én nagy szerelmeim. Akármilyen antik boltban (akár Magyarországon, akár külföldön járok), akármilyen lomosban, régiségboltban vagy ócskapiacon járok, most már mindig ezeket vadászom, keresem őket, érdeklődök utánuk. Szinte már nem is találok olyat, amilyen rádióm még ne lenne otthon. A házamban van egy egész szobám külön, csak ennek szentelve – tele különbnél különb rádiókkal a régmúltból (ezek a kedvenceim), és vannak persze “újabb”, inkább retro darabok is. Persze a nagyon régiek közül a legtöbb sajnos már nem működik, de én inkább egyébként is dísznek veszem őket, mintsem zenét hallgatni rajtuk. Egyszerűen elvarázsolnak ezek a ketyerék.

Most azonban a gyűjtői múltam egy másik részéről beszélnék inkább. Mivel már régóta felhagytam a többi dolog gyűjtésével a rádiókon kívül, és csak porosodnak a szekrényban vagy a polcokon, így arra az elhatározásra jutottam, hogy ezektől mostmár megszabadulnék. Mivel a régi pénz felvásárlás budapesten igencsak elterjedt dolog, ezért arra gondoltam, a pénzérme gyűjteményemmel kezdem, mert ezt lesz a legegyszerűbb továbbadni.

Én megtaláltam erre a tökéletes helyet, ezért arra gondoltam, megosztom veletek is, hátha valakinek a segítségére lesz. Olvass bele, ha te is hasonló dolgon gondolkozol, és esetleg van néhány otthon porosodó régi pénzérméd vagy bankjegyed, amiről úgy gondolod, hogy érhet valamit! Összeszedtem néhány pontba, hogy miért érdemes a regipenzfelvasarlas.hu csapatát választani:

  1. Igényes weboldal: számomra nagyon imponáló dolog, ha egy cégnek igényes a honlapja, mivel az jó fényt vet magára a cégre és a cég tulajdonosára is. A regipenzfelvasarlas.hu weboldala véleményem szerint nagyon szépen, átláthatóan, és rendszerezetten van felépítve. A kezdőoldalon a felső sávban helyet kapott egy logó (amelyre ha rákattintunk, akkor a kezdőoldalra visz minket vissza, ha esetleg elkalandoznánk az oldalon), majd néhány címszó (numizmatika-régi pénz gyűjtés; érme bolt; érme felvásárlás; értékbecslés) és a sáv jobb végén szépen kiemelve még a telefonszámukat is megtaláljuk. A címszavak segítenek eligazodni az oldalon és könnyebben megtalálni, amit keresünk, illetve ami nekem nagyon tetszett, hogy az első címszó megnyitásával sok érdekességet olvashatunk magáról a numizmatikáról (ami egyébként a régi pénzel gyűjtésének tudományát és szenvedélyét takarja). Ez alatt a sáv alatt láthatunk egy képet, amely nagyon passzol az oldal hangulatához – mind színvilág, mind téma terén. A képre egy szlogen és egy Rejtő Jenő idézet is felkerült, ami nekem különösen tetszik, illetve, ha felül nem vettük volna észre, a kép alján középen szintén kiemelve ismét láthatjuk a telefonszámot. Az oldal színvilága egyébként nagyon hangulatos: a fehér háttér letisztultságot ad, az aranysárga kiemelések pedig igazán feldobják az oldalt – és utalhatnak az aranypénzekre is.
  2. Elvek: az oldalon megtaláljuk a regipenzfelvasarlas.hu csapatának legfőbb elveit is, amelyek a szakmaiság, a becsületesség és a régi értékek tisztelete. Ez szerintem önmagáért beszél, hiszen ki ne bízná rá szívesen az egykor szeretett tárgyait egy olyan cégre, amelynek ilyen elvei vannak? Arról nem is beszélve, hogy kicsivel lejjebb arról is említés esik, hogy a cég tulajdonosa nem csak, hogy szakértője a témának, de egyenesen szerelemmel viszonyul ehhez a dologhoz, mert már gyermekkora óta gyűjti a pénzeket, ezáltal nem csak munkaként tekint / tekintenek erre, hanem szenvedélyként is.
  3. Segítőkészség: nagyon fontos, hogy az, akinek éppen az életünk egy fontos részét tervezzük átadni, vagy akár csak ha üzletelni tervezünk vele, emberien álljon hozzánk. Ez a regipenzfelvasarlas.hu-nál biztosan megvalósul, ugyanis, ahogyan az oldalukon is említik, nem várják el, hogy tapasztalat és megfelelő ismeretek nélkül meg tudd állapítani, hogy mennyit is érnek a tulajdonodban levő pénzérmék vagy bankjegyek, hiszen tisztában vannak vele, hogy a szakértők pontosan erre vannak kitalálva, és természetesen ez az ő dolguk, nem pedig a tiéd. Ennek ellenére az én lelkemnek nagyon jól esett az, hogy arra is gondolnak, hogy ne menj be feleslegesen hozzájuk, hanem te is tájékozódhass egy kicsit már előtte: információt biztosítanak arról is, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, ha meg akarjuk állapítani, hogy vajon értékes-e a birtokunkban lévő pénz, hogy biztosan ne menjünk el feleslegesen, hogy utána üres kézzel kelljen távoznunk (eredetiség, kor, tartásfok, anyag, ritkaság – ezek a legfontosabb szempontok).
  4. Elérhetőség: fontos, hogy ha valakivel üzletelni szeretnénk, akkor könnyen megtalálhassuk az elérhetőségeket. A regipenzfelvasarlas.hu-nál ilyen esetben egyszerűbb dolgunk nem is lehetne! Ahogyan már említettem a telefonszámuk több helyen is gyönyörűen kiemelve fel van tüntetve, de ezen kívül az oldalon kicsit lejjebb tekerve megtaláljuk az email címüket, illetve még lejjebb az átvételi iroda címét is láthatjuk, térképpel is ábrázolva, és a nyitvatartás is jól láthatóan fel van tüntetve. A hatodik kerületi irodájuk tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető ponton helyezkedik el, így nem lesz nehéz dolgod, ha szeretnéd őket személyesen meglátogatni!
  5. Kizárólagosság és szakértelem: nekem nagyon szimpatikus, hogy a regipenzfelvasarlas.hu csapata csak és kizárólag a régi pénzekkel (érmékkel és bankjegyekkel) foglalkozik, és semmilyen más régiséget nem vásárolnak fel. Ez a kizárólagosság szerintem teret enged a nagyobb szakértelem kialakulásának, támogatja a szakmai hitelességet, hiszen így csakis erre összpontosítják a figyelmüket, és lehetőséget ad arra, hogy a lehető legreálisabb árat kínálják az adott tárgyért.

Szóval régi pénz felvásárlás budapesten? – Már meg is találtad a tökéletes jelöltet! Ne is keress tovább!

Köszönöm, ha végigolvastátok a cikkemet, és sok sikert kívánok az esetlegesen felhalmozódott érmék továbbadásához mindenkinek!

Én nagyon örülök, hogy rátaláltam az ő oldalukra. Ha a régi pénz felvásárlás budapesten elterjedt dolog is, és sokan foglalkoznak is vele de abban biztos vagyok, hogy a regipentfelvasarlas.hu-nál jobbat nem fogsz találni!

Összefoglalva tehát, határtalan szakértelemmel rendelkeznek, nagyon könnyű elérni őket (akár telefonon, akár emailben, de személyesen is, hiszen a hatodik kerületi irodájuk szuper helyen van), hihetetlenül segítőkészek és emberségesek (nem csak pénzforrásként tekintenek ezekre a régiségekre, és az őket továbbadó emberekre sem), tiszteletreméltó elvek alapján működnek (szakértelem, becsületesség, régi értékek tisztelete), és egy nagyon igényesen összerakott, és fantasztikusan informatív weboldallal rendelkeznek.

Én mindenképpen csak és kizárólag őket fogom választani mindig, ha lenne néhány eladó sorba kerülő pénzérmém, és nyugodt szívvel ajánlom őket mindenkinek! Keressétek a regipenzfelvasarlas.hu csapatát bizalommal!