Rádió hallgatás közben jött ötlet

Munkába menet minden reggel a rádiót szoktam hallgatni. A rádióban elhangzó hírek segítenek, hogy képben legyen az aktuális történésekkel, a zenéket pedig élvezem és jobb hangulatúvá válik általuk a reggeli vezetés.

Egy ilyen reggeli munkába menet a rádióban a napelemekről és a napelem rendszer árról beszéltek. Ekkor eszembe jutott, hogy korábban a férjemmel már beszéltünk erről mi is, de végül nem vágtunk bele. Ekkor eldöntöttem, hogy keresek egy remek céget vagy csapatot, akik profin értenek a napelem rendszerekhez és utána ezt prezentálom a férjemnek.

Munka után neki is álltam a keresésnek. Kis idő elteltével máris találtam egy ígéretesnek tűnő csapatot. Napelemes Rendszerek néven találhatóak meg.

napelem rendszer ár

De vajon mi lehet az, ami miatt rájuk esett a választásom?

Nagyon összeszedett, informatív és teljes mértékben segítőkész az oldaluk. Céljuk a weboldallal, hogy a leendő ügyfelük minél több információval rendelkezzen, ezzel pedig a munka is gördülékenyebben tud menni, és mivel az ügyfél is ért már valamennyire a napelemekhez, ha elolvassa a tudnivalókat az oldalukon, máris könnyebben tud jó döntéseket hozni.

Minden hasznos információra felhívják a figyelmet. Ilyen például az is, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie a háznak, ha napelemeket szeretnénk rá telepíteni. Pár feltétel: a ház tetőszerkezetének elég erősnek kell lennie, hogy a modulokat elbírja, a tető dőlésszöge is fontos, illetve a tájolása. Fontos még, hogy minél kevesebb dolog árnyékolja be a napelemeket, illetve még arról is tájékoztatnak, hogy nem feltétlen csak a tető lehet az ideális hely. Ezeket viszont majd egy helyszíni felmérés során egy szakember fogja megállapítani.

Bővebben írnak a napelemes rendszerek telepítéséről, annak folyamatáról, így meglepetés nem érhet minket. A napelemek pontos működéséről is szó esik, illetve arról is, hogy mikor léphet üzembe ez az egész folyamat. 8-10 éven belüli megtérülés olvasható az oldalukon, ami nagyon kecsegtetően hangzott a számomra, így meg is hoztam a döntést. A Napelemes Rendszerek csapatát fogom megmutatni a férjemnek.

Miután ő is rábólintott kíváncsiak lettünk volna a napelem rendszer ár kategóriára is, ezért árajánlatot kértünk tőlük és bíztunk benne, hogy simán fog menni minden.