A rádióban hirdetni is megéri

Ma már nagyon sokfajta hirdetési eszköz és platform létezik. Azonban lehet-e, egy olyan egyszerűnek tűnő dolog is reklámfelület, mint a rádió. A válasz igen. Habár egyre kevesebben hallgatnak már rádiót, még mindig nagyon sok ember szereti innen meghallgatni a híreket, a napi aktualitásokat. Hiszen a rádióhoz nem kell internet sem.

A Paco Haus-ról azonban nem a rádióban hallottam. Amikor a Panasonic hőszivattyú után olvasgattam, akkor találtam rá a weboldalukra: pacohaus.hu. Itt nem csak a Panasonic hőszivattyúról tudtam részletesen tájékozódni, de még arról is, hogy milyen más lehetőségeim vannak. Ugyanis a pacohaus.hu oldalán nagyon sokfajta hőszivattyú megtalálható. Ezeket a termékeket hivatalosan forgalmazzák is, illetve szerelik is őket, ha velük dolgozol együtt.

Panasonic hőszivattyú

0-24-es távfelügyelettel rendelkeznek, aminek köszönhetően minden ügyfelüknek a maximumot tudják nyújtani. Ha velük szerelteted be a Panasonic hőszivattyút, (vagy bármilyen más márkájú hőszivattyút), akkor részesülhetsz ebben a nagyszerű lehetőségben. Mivel a Paco Haus azt szeretné, hogy minden ügyfelének kiválóan működjön a hőszivattyúja, ezért akár az éjszaka közepén is keresheted őket.

Már több mint 8 év tapasztalattal rendelkeznek a hőszivattyúk terén, ezért bármilyen kérdésed is legyen ebben a témában, nekik felteheted, mert szakmailag helytálló választ fogsz kapni. A szakmai tudásuknak és tapasztalatuknak köszönhető az is, hogy kiváló munkát végeznek. Ha őket bízod meg a hőszivattyú beüzemelésével, akkor szerintem te sem fogsz csalódni bennük.