Rádióhallgatás közben rendeltem ricinusolajat

Anyáéknál állandóan szól a rádió a konyhában. Ezt a szokást még a nagyszüleinktől hozta, náluk is mindig ment a rádió. Nagypapám szokásos vicce pedig a „Jó ebédhez szól a nóta” volt, elmaradhatatlan és örök.

Az egyik hétvégén elkaptam néhány szót az egyik rádióbeszélgetés alkalmával, és csak néhányat jegyeztem meg, de azt már pötyögtem is a Google-be: Ricinusolaj extra szűz Ph.Eur | Humanity

Gyorsan rá is találtam a Humanity Áruházra, amely elsősorban szappankészítők és natúr kozmetikum készítők szakáruházaként hirdeti önmagát. A honlapjuk számtalan összetevőt meg lehet vásárolni online, azonban nekem a ricinusolajra volt elsősorban szükségem, mivel a hajam hullik, és próbálom serkenteni a hajnövekedést.

A honlapon további felhasználási módokat is találok a ricinusolajhoz, valamint az eredetéről és előállításáról is érdekességeket tudok meg.

Ami nekem igazán fontos volt, hogy online meg tudtam rendelni a terméket és futárszolgálattal ki tudják szállítani a munkahelyemre a rendelt termékeket, mivel napközben én nem tartózkodom otthon. Szerencsére a GLS futárszolgálattal és a Magyar Postával is együttműködnek, így tudtam választani. Személyes átvételre is van lehetőség, de nálam ez most a felgyülemlett feladathalmaz közepén egyáltalán nem jöhet szóba.

Ricinusolaj extra szűz Ph.Eur | Humanity

A terméket többféle kiszerelésben elérhető, én a 30 ml-est választottam első körben. Mindenből elsőre a kisebb kiszerelést választom, amíg meg nem találom a számomra legmegfelelőbb terméket. Azonban a gyógyszerkönyvi tisztaságú, extra szűz ricinusolajjal biztosan nem lövök mellé. Ráadásul pénztárcakímélő megoldás is, mivel csak 328 Ft a 30 ml-es verzió.

IDE kattintva meg tudjátok ti is nézni, és akkor nem kell a keresőbe az általam megjegyzett dolgok alapján keresnetek: Ricinusolaj extra szűz Ph.Eur | Humanity