A rádiózás még létezik!

A rádió egy igen régi információs forrásnak számít az emberiség történetében, és talán már azt is megmerném kockáztatni, hogy némileg kiment a divatból.

Legalábbis biztosan nem annyira alapvető az emberek életében, mint mondjuk húsz éve, amikor az internet már bőven jelen volt, de akkor még inkább csak a fiatalok használták.

Ez ma már nincsen így, és a legtöbbek számára a világháló jelenti azt a helyet, ahol tájékozódhat.

Tulajdonképpen már a rádió is átköltözött az internetre, ha úgy tetszik.

Én azok közé tartozom, akik még szívesen hallgatják így a híreket, de már én sem a klasszikus rádiót használom, hanem az internetet, de végeredményben a kettő között nincsen különbség.

Legutóbb például arról volt szerencsém meghallgatni egy műsort, hogy a jelenlegi gazdasági körülmények milyen sok vállalkozást hoznak nehéz helyzetbe. Ez valóban igaz, hiszen a saját környezetemben is ezt tapasztalatom.

Pedig a cégek számára vannak lehetőségek ahhoz, hogy egy ilyen nehézségekkel teli időszakot is átvészeljenek valahogy.

Erre megoldást jelent a szekhelycentrum.hu csapata, akik olyan szolgáltatásokat biztosítanak a vállalatok számára, melyek könnyen megteremthetik a különbséget egy sikeres és hosszú távú működéshez.

A székhelyszolgáltató budapest egy olyan lehetőség, mely által könnyedén és olcsón biztosíthatjuk a céges székhelyet, ami elengedhetetlen, ha vállalkozók szeretnénk lenni.

Mikor azt mondom, hogy olcsó, akkor azt valóban komolyan gondolom, hiszen a weboldalon Ti is pontosan láthatjátok az árakat. Ez sokkal kedvezőbb, mintha egy irodát bérelnénk erre a célra.

Persze lehet néhányan most arra gondoltak, hogy ezt könnyen meglehet oldani azzal is, ha valaki a saját lakcímére jelenti be a vállalat székhelyét, de ennek sajnos több buktatója is van. Egyrészt fizetni kell az építményadót, továbbá ez esetben a hatóságok bármikor meglátogathatnak minket a lakhelyünkön, hogy ellenőrzést tartsanak. Erre egészen biztosan senkinek sincs szüksége.

Azonban, ha a Székhelycentrumot választjuk, akkor teljesen nyugodtan lehetünk ebben a tekintetben, hiszen ők fogadni fogják az ellenőrző szerveket helyettünk, méghozzá teljesen törvényes módon.

Sok éves tapasztalatuknak köszönhetően tudják, miként kell ilyenkor eljárni, és tulajdonképpen ez egy teljesen rutinhelyzet a számukra.

Ez a székhelyszolgáltató Budapesten és Újlengyelben is lehetőséget ad arra, hogy kihelyezzük cégünk székhelyét. Mindkét megoldás kiváló, de a második helyzetben egy további extrához is hozzájuthatunk így: nem leszünk kötelesek iparűzési adót fizetni, ami az ottani önkormányzatnak köszönhető.

Eddig csak a székhelyszolgáltatásukról beszéltem, és emiatt talán azt gondoljátok, hogy talán mással nem is foglalkoznak, de ez nem így van: a cégalapításban is segítenek.

Ha őket választod a cégalapításhoz, akkor egy gyors folyamatra számíthatsz, melynek keretében szabályszerűen és minden jogi keretet betartva létrejön a vállalkozásod. A legegyszerűbb, ha a cégalapítást egybekötöd a székhelyszolgáltatásukkal is, hiszen így aztán biztos alapokról indulhat majd a céged, és könnyebben ráléphetsz a sikeresség útjára.

Kifejezetten javaslom őket azoknak, akik rendelkeznek egy kiváló ötlettel, de még túl tapasztalatlanok a vállalati életben, és még nem tudják, miként kéne belekezdeniük ebbe az egészbe. Egy olyan kiváló szolgáltatóval, mint a szekhelycentrum.hu semmilyen akadálya nem lesz annak, hogy álmaikat átültessék a gyakorlatba, és sikeres vállalkozókká váljanak. Ha Te is ilyen lennél, azt tanácsolom, ne halogass, és vedd fel velük a kapcsolatot minél előbb! Hiszen minél tovább vársz, csak annál később lehet belőled egy sikeres és profi vállalkozó!