Felhívás a rádióban: nagyobb utak előtt szükség szerint cseréljük a motorgumit!

A tavasz első melegebb napjaitól a késő őszi langyosabb időszakokig folyamatosan szerveznek kisebb-nagyobb csoportok részvételével motoros túrákat, kirándulásokat országszerte. Annyira népszerűvé váltak az elmúlt évtizedekben ezek a programok, hogy már nem is hallunk felőlük a híradásokban. Egy-egy kivétel azért minden évben akad, ami eltér annyira a szokványosaktól, hogy a média képviselői is felkapják rá a fejüket. Így történhetett, hogy a motoros zarándoklatokról minden évben olvashattunk a hírekben, és minden rádió több-kevesebb időt szánt nekik, akár egy egész műsorblokkot. Bizony a vallásos buzgóságot nem sokan tudják egy lapra sorolni a vagányságot jelképező motorozással, emiatt is érdemel említést minden ilyen esemény. A szervezők minden téren körültekintő munkát végeztek. Azokban a rádióműsorokban, melyeket a programok előtt sugároztak, még közérdekű információt is megosztottak. Külön felhívták a figyelmet, hogy minden résztvevő ügyeljen arra, hogy megfelelő minőségű motorgumival induljon csak útnak.

motorgumi

Ebben megbízható partnerre lelnek a motortire.hu csapatában. A cég motorgumi kínálatában minden típusú motor számára szinte minden neves gyártó termékét megtalálhatják az érdeklődők. A webshop saját szervizt is üzemeltet telephelyén, mely a legkorszerűbb műszaki felszereltséggel és szakértői gárdával rendelkezik. Így a Budapesten és környékén lakó motorosok a megvásárolt abroncsokat az átvétellel egy időben fel is tudják szereltetni. Ilyenkor a vevő a telephelyen bankkártyával vagy készpénzben tudja kiegyenlíteni a két részből álló számlát.

Ha nem ezt az utat választja a vásárló, akkor a házhozszállítás is igen gördülékenyen működik. Rengeteg motorgumit tart a vállalat raktárkészleten, de amit rendelni kell, azok is általában maximum 5 munkanapon belül beszerezhetők. Ritka eset csak, amikor ennél többet kell várni 1-1 különlegesebb, ritkább motorgumira. Ilyenkor mindig telefonon egyeztetnek a vevővel, hogy a hosszabb szállítási határidővel is ragaszkodik-e a választott típushoz.

A házhozszállításban a DPD az együttműködő partner. A raktáron lévő gumikat munkanapokon 12:00 óráig leadott megrendelés esetén még aznap átadják a futárszolgálatnak. Így legtöbbször már másnap vagy legkésőbb 2 munkanappal később már ki is szállítják a megrendelőnek. Ekkor utánvétes fizetés vagy előre utalás között lehet választani. Ha valaki megtesz egy megrendelést, de utána gyorsan meggondolja magát, és e-mailben jelzi a visszamondási szándékot, akkor a legtöbbször következmény nélkül lehet törölni a megrendelést. Ha a termék már a futárnál van ekkor, már kicsit bonyolultabb az ügy, de a legtöbbször ezt is meg tudjuk oldani plusz költség nélkül. Ha a motorgumit már ki is szállították, akkor sincs gond, 8 napon belül vissza kell vinni vagy küldeni, és visszafizetik a kiszámlázott vételárat. Ilyenkor szintén 2000 forintba kerül csak a futárszolgálattal történő visszaküldés.

Könnyen belátható tehát, hogy még egy motoros zarándoklat előtt 2 nappal sem késő észbe kapni, ha valakinek motorgumi cserére van szüksége egy nagyobb út előtt.