Rádió hallgatás közben a diszkontdepo-ról vásárolok

Vannak akiknél vezetés közben szól a rádió, mások a házimunka közepette bömböltetik, és vannak akik be se kapcsolják, mert minek. Én azok közé tartozom, akik szívesen hallgatnak egy-egy műsort, miközben a netet böngészik mindenféle új és hasznos dolog után kutatva. Nekem ez többnyire csak háttérzaj, mert ki nem állhatom a csendet, és kell valami, ami megtöri. Most is így találtam rá egy olyan oldalra, ahol: Akciós termékek, jó áron – Online vásárlás, olcsó cuccok – DiszkontDepó – Az okos döntés.

Akciós termékek, jó áron - Online vásárlás, olcsó cuccok - DiszkontDepó - Az okos döntés

Persze, az ilyen szlogenek előtt az ember kicsit kételkedve áll/ül vagy vesz fel egyéb testhelyzetet, de ebben az esetben felesleges a szkepticizmus. Az árak valóban olyan jók, ahogy azokat reklámozzák. Vannak olyan jó, mint akár melyik internacionális webáruház, és a diszkontdepó esetében nem kell egy hónapot, vagy többet várni mire megérkezik,amit rendeltél. Náluk, még olyankor is megkapod legfeljebb öt munkanapon belül a rendelésed, ha esetleg azt úgy kell után pótolni, mert nincs raktáron. Ha pedig van raktáron, akkor maximum három munkanapon belül kiszállítanak. Náluk ugyan a szállítási költség nem uniformis, de szerintem 1500 forint egy 10 kiló alatti rendeléshez nem egy nagy összeg. Az említett 10 kiló fölött pedig 10 kilónként kb. 500 forinttal emelkedik a szállítási költség, ami ismét eléggé érthető, és többé-kevésbé megszokott is.

Na, de mit is lehet itt kapni? A rövid válasz: mindent. A hosszú választ pedig mindjárt részletezem. Tehát a minden alatt konyhai eszközöket, robotot vagy kézit, tárolókat, kerti eszközöket, barkács cuccokat. A kisgyerekes szülők ugyan úgy találhatnak itt maguknak hasznos dolgokat, mint a szinglik. Ha irodában dolgozol, rendkívül sok, a munkaidődet kényelmesebbé tévő kisebb-nagyobb eszközöket találhatsz, de ha a munkán kívül a testmozgásban leled örömödet, akkor is érdemes megnézni a kínálatot.

Én ebből az utóbbiból például egy karra erősíthető telefon tartót vásároltam, ami határozottan jól jön a kocogásaim alkalmával, de a műszaki cikkek kategóriában található vezeték nélküli fülhallgatók is nagy komfortot nyújtanak az edzéseim alatt, hiszen nem kell azon aggódnom, hogy bele kavarodok a madzagba, miközben a különböző gyakorlatokat végzem, de az abszolút csendet se kell elviselnem.

De a világítás témában is lehet nagyon jó dolgokat találni, mint például fénycsövet. Ezt általában a konyhába vagy a fürdőszobába szokták természetesen felszerelni, nekem viszont a hálószobában is hasznomra vált egy. Mivel nem tudok olvasólámpát az ágyam mellé állítani, mert nincs neki hely, viszont egy fénycsövet tökéletesen fel lehet szerelni a fejem fölött lévő polc aljára, ezért bele is tettem a kosárba. Azóta nagyon jól telnek az éjszakáim egy-egy jó könyv társaságában.

Őszintén szólva, még sok-sok terméket szívesen megrendeltem volna, de kiszabtam magamnak egy maximum költekezési határt hónaponként, úgyhogy csak ennyiben maradtunk. De én mindenképp visszatérek majd ehhez a nagyszerű webshophoz, ahol az Akciós termékekben, jó áron – Online vásárlás, olcsó cuccok – DiszkontDepó – Az okos döntésben biztos lehetek.

Mint már említettem az alap szállítási költség 1500 forint körül van, de ha nem vagy benne biztos, a kosárnál az oldal jelzi, hogy előreláthatóan mennyi lesz majd. Fizetni utánvéttel, készpénzzel, illetve előreutalással bankkártyával is lehet, aki amit jobban szeret, vagy amiben jobban megbízik.

Remélem hasznos volt nektek ez a kis összefoglaló, és kukkantsatok be bátran a diszkontdepóhoz, ha kedvetek tartja.