A rádióban a masszázsról beszéltek

Minden reggelt azzal kezd a párom, hogy bekapcsolja a rádiót. Ez már olyan szokás, amiről nem fog leszokni, hiszen annyira a mindennapi reggeli rutinjához tartozik, hogy a felkelést követően meg szeretné hallgatni a híreket, és valami kis ritmusos zenét is hallani szeretne a készülődéshez. Mások már benyomják a videómegosztó oldalt és onnan választanak zenét, de a párom nem. Ő ragaszkodik a rádió hallgatáshoz, hiszen nem csak a kedvenc zenéi szólnak, de informatív hírek és témák is szóba kerülnek. Ilyen eset volt az, amikor a nyakfájdalom kialakulásáról beszéltek. Ekkor jutott eszébe a páromnak, hogy neki is nagyon gyakran fáj a nyaka és vállai. Ezért fontosnak tartaná, hogy a pihentető alvás, és a jó ébredés, az egész napos talpon levés érdekében jó lenne, hogy ha megszüntetné ezt.

Ha valamilyen testrésze fáj az embernek a napok nem úgy telnek, az egész napos koncentráció nem ugyanolyan. Az életminőség a nyakfájdalom miatt megváltozik. Ezt mindenképpen ki kell küszöbölni, illetve az állapoton javítani kell. Ezt el lehet érni egy jó nyakmasszázzsal, bár természetesen egy nem lesz elég, de jó tudni, hogy van ami segít a fájdalmon, gyógyszeres beavatkozás nélkül.

A párom egyik nagyon jó barátja át is küldött egy linket; https://karmathaimasszazs.hu/nyakmasszazs, hogy ő melyik masszázsszalont ajánlja, mert csak jó tapasztalatai vannak. Meg is néztük közösen a párommal ezt az átküldött linket, és azt tapasztaltuk, hogy ténylegesen egy nagyon profi szalont ajánlottak nekünk. Amint megnyitottuk a https://karmathaimasszazs.hu/nyakmasszazs linket, máris látszott, hogy egy jól megszerkesztett honlapon találjuk magunkat. Nagyon jó színkombinációkkal, egy nagyon egységes képet festve a szalonokról. Igen, két szalonnal is rendelkeznek, így a lakásunkhoz közelebbit néztük ki és jelentkeztünk be. A választás azért is volt könnyű, mert olyan sok információt tartalmaz az oldal, hogy már abból is látszik, hogy egy profi gárdával áll módunkban masszíroztatni. Az oldalon is annyi hasznos információt találtunk arra vonatkozóan, hogy mi miatt alakul ki a nyakunk fájdalma. Egyrészt visszavezethető az ülő munkához, és a matracok állapotához. Részletesen, mindenki számára nagyon jól érthető módon fogalmaznak.

Én naívan azt hittem, hogy olajokkal masszíroznak, de ilyesfajta tájékoztatást is adnak az oldalon, hogy a klasszikus thai masszázs, az szárazon, ruhán keresztül történik. Nincs olaj illat napokon keresztül, így ez is meghozta a páron kedvét a masszázshoz. De ami még nagyon megtetszett neki, az az , hogy most nagyon nagy kedvezmények vannak egy – egy masszázsból, amit nem éri meg kihagyni. A kihagyást nem is szerette volna kockáztatni, hanem amint megérett benne az elhatározás, úgy fel is hívta őket, bár online is lehet időpontot foglalni, de jobbnak látta felhívni őket. A telefonban még pár olyan információt megkérdezett, amire még kíváncsi volt. Mindenre nagyon készségesen válaszoltak, mindenben a segítségére voltak. De ami még ennél is fontosabb, hogy nagyon hamar, várakozás nélkül kapott arra az időre időpontot, ahova foglalni szeretett volna.

Részt vett a párom a masszázson, és mint egy kicserélt ember úgy tért haza, már a fejét is tudta forgatni, nem pedig testből mozdult, fordult meg. Azt mondja, annyira profi kezek között volt, nem is gondolta volna, hogy kis, törékeny nők ennyi erőt tudnak arra pontra koncentrálni, amivel a nyakfájdalmai teljesen elkezdtek elmúlni. A párom is csak ajánlani tudja őket.